WBX exchange bonus £25 in 2013



WBX s-a inchis.

WBX ofera jucatorilor noi care isi deschid cont un bonus de £25 (lire englezesti).Bonusul este impartit in mai multe parti.Prima parte £10 o primiti dupa ce ati deschis cont de pe banerul de mai jos si ati castigat sau ati pierdut £100 in cadrul WBX exchange.Se calculeaza profitul net facut de voi la pariuri.De exemplu daca ati castigat £40 la fotbal si ati pierdut £60 la tenis,puteti primi freebetul de £10 pentru ca cele doua sume de bani fac un total de £100.

Acest prim bonus il primiti numai daca ati castigat sau ati pierdut £100 in primele 30 de zile dupa ce ati deschis contul.Nu trebuie sa trimiteti un email sau altceva pentru ca freebetul de £10 va aparea in cont.
Dupa primirea primului bonus aveti dreptul la inca 3 bonusuri de cate £5 fiecare.Primiti urmatoarul freebet de £5 cand ati castigat sau ati pierdut inca £500(lire sterline) in cadrul acestui bet-exchange.

Aceasta promotie este valabila si pentru pariorii romani.Daca aveti conturi la alte exchange-bets stiti sa navigati pe site,daca nu e destul de usor.Au in partea stanga o coloana cu toate sporturile disponibile penru pariere,dati clic pe sportul respectiv,campionat,meci si pariu.
Sunt 2 posibilitati mari si late de a paria la WBX .Prima este cea in care are cote ca si o casa de pariuri,gen bet365 sau bwin, unde jucati impotriva casei de pariuri.O sa va dau un exemplu practic din seara asta meciul dintre Pacos Ferreira vs Estoril.Cand ati dat clic pe pariul over 2,5 goluri va aparea prima posibilitate de pariere ca in imaginea de mai jos.Aici WBX este ca o casa de pariuri. Urmariti sageata neagra.

In schimb daca apasati butonul de langa sageata, WBX se transforma in exchange-bets,locul unde pariorii se confrunta intre ei.Unii pun pe over 2,5 ,altii pe under 2,5 goluri si cotele se misca in functie de pariurile puse ca in imaginea de mai jos.


Majoritatea exchange-bets au asa ceva,deci pentru pariorii avansati nu va fi o problema.
Puteti juca doar in lire englezesti,nu au ca moneda dolarul sau euro, puteti depune cu moneybookers,Neteller sau cu un card bancar dar in cazul retragerilor ar fi indicat sa aveti la indemana o copie dupa cartea de identitatea pentru verificarea identitatii.
Toate casele de pariuri si exchange-bets cer asa ceva cand faceti o retragee.Nu e un lucru iesit din comun.
Semnul £ inseamna lira englezeasca sau lira sterlina care acum este la cursul valutar egala cu 5,05 ron
Lichiditatea nu este mare dar este singura exchange-bets care mai da bonus pentru romani si daca vreti sa jucati serios si pe termen lung e bine sa aveti conturi la toate exchange-bets,inclusiv la WBX.
Bafta la pariuri pentru ca eu nu prea am avut zilele astea cu surprize de genul: infrangeri Real Madrid sau Inter Milano.
Viziteaza si pagina cu multe alte bonusuri Bonusuri pariuri


Comentarii

  1. Foarte complicate operatii pentru 25 Lire :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuie sa joci la ei.Nu e chiar asa complicat.
    Daca pariezi des si nu te gandesti la alea 25 de lire primesti fara probleme macar freebetul de 10 lire.

    RăspundețiȘtergere
  3. J. s-au dus anii cand rulai un bonus pe cote de 1,01 si retrageai banii in 24 de ore.S-au dus vremurile frumoase pentru vanatorii de bonusuri.
    Dar ai dreptate ca trebuie pariat mult pentru 25 de lire.Insa pentru cele 10 lire nu e un efort prea mare.
    Dar trebuie sa ne invatam toti sa nu mai facem conturi doar pentru bonus, desi nu cazul tau care stii totul despre exchange-bets.

    RăspundețiȘtergere
  4. O singura data am rulat un bonus la bet365 de vreo 200 Euro(Iata asta inteleg si eu Bonus:)). Timp de o zi am rulat bonusul fara mari riscuri(folosind elemente din bet-exchange)...Acum la bet365 am in cont numai 0,18 Euro - suficient ca sa pot vedea evenimentele video transmise de ei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Intradevar bet365 pastreaza si acum bonusul de 200 de ron desi multe case de pariuri nu mai ofera bonus sau ofera 50% din prima depunere.
    Tot respectul pentru cei de la bet365 in privinta asta.
    Eu am inchis contul de la bet365 pe o perioada de 5 ani.Acum vreo 3 ani am pierdut intr-o luna mult si am vrut sa ma las de pariuri.Acum nu mai pot sa il deschid decat dupa ce trec cei 5 ani.:)))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu