Bonus 200 de euro la bet-at-home pentru Champions League



Saptamana viitoare in Champions League incep meciurile eliminatorii pentru calificarea in semifinale, chiar marti pe 2 aprilie e primul mare meci intre Bayern M. si Juventus plus intalnirea dintre francezii de la PSG care vor incerca sa scoata Barcelona,echipa cu cea mai mare posesie din toata istoria fotbalului.

In aceasta perioada pariuri2009.blogspot.ro si bet-at-home va ofera doar pentru scurt timp un bonus de 200 de euro sau 850 ron la prima depunere in perioada 27 martie 2013 si 12 aprilie 2013.
Bonusul este de 50% la prima depunere deci daca depuneti 400 de euro primiti bonus 200 euro.Daca depuneti 100 de euro o sa primiti bonus 50 de euro si daca preferati moneda noastra natala,la 800 de ron primiti bonus 400 de ron. Rulajul trebuie facut de 4 ori toata suma pe cote de cel putin 2 live sau inainte de inceperea meciului, un singur meci sau mai multe meciuri pe bilet nu conteaza,ambele variante sunt acceptate.
Rulajul se poate face timp de 6 luni deci aveti timp berechet si nu e cazul sa va grabiti sa pariati pe orice. Jucati la pariuri online calculat! Codul bonusului este CLB13 şi trebuie introdus în contul de pariuri dupa ce ati facut depunerea până la data de 12 aprilie (12:00 CET) utilizând meniul Depuneri/Retrageri - Utilizează bonus.

După expirarea acestui termen este exclusă orice pretenţie de revendicare a bonusului. Trebuie sa introduceti acest cod inainte de data de 12 aprilie 2012 altfel nu mai primiti bonus si o sa va uitati lung, suparati, cu o falca in cer si una in pamant.:D Bonusul merge rulat doar la pariuri nu merge rulaj la poker sau casino in cadrul bet-at-home.Atentie la Ip uri de unde pariati si la conditiile care trebuie respectate:Un singur bonus oferit pentru persoană, familie, locuinţă sau PC folosit în comun.

Comentarii