Imi place HootSuite




Azi-noapte căutam pe youtube informații despre blogger și am găsit un videoclip în care unii vorbeau despre HootSuite. Toate comentariile erau pozitive și m-am decis să arunc o privire pe site-ul asta și mă gândeam dacă aveam să pățesc că în trecut când m-am dus cu sacul la pomul lăudat.
Azi după 24 de ore iubesc HootSuite.
Eu am 2 conturi de twitter,unul personal și unul pentru blog,cont personal de facebook, 2 pagini de facebook pentru blog și site,grup pe FB cu și despre Pariuri live, cont de google+ personal cu peste 4000 de prieteni și pagină de google+ pentru blogul pariuri2009.blogspot.ro, plus site-ul www.rosudirect.com specializat pe casino online și sloturi.

Indiferent dacă ești pe blogger sau wordpress HootSuite te ajută enorm cu promovarea pentru că simplifica mult lucrurile. Cum? Vă explic imediat.
Acest site care are mascota ca în poza de mai sus, e un sistem de media management în care poți adaugă toate conturile tale de social media (Facebook,Twitter,Google+, LinkedIn,etc) . Din dashboard poți modifica,adăuga un profil de facebook sau o pagină FB, poți separa contul tău personal facebook de cel al blogului sau site-ului și cel mai important lucru după ce ai scris o postare o poți promova pe toate aceste conturi de social media în același timp. Astfel nu mai e nevoie să pierzi timp ca să le iei pe rând ca în trecut.
Binenteles că poți dedide să promovezi postarea doar pe 3 din conturile sociale, nu pe toate și totul se rezolvă cu un simplu click.
În același loc am blogurile ca să văd dacă îmi lasă cineva un comentariu, dau clik și intru pe facebook să văd ce mai postează lumea, după intru pe twitter să scriu ceva apoi intru pe google+. Toate astea sunt pe o singură pagină.

Puteți opta pentru varianta gratis unde aveți voie să adăugați doar 5 profile de social media sau puteți opta pentru PRO ca să plătiți 9,99 dolari pe luna și să aveți mai multe avantaje. Eu am ales pentru început varianta moca.
Când aveți timp încercați HootSuite și s-ar putea să vă placă.



Comentarii

Trimiteți un comentariu