Primavara si promovarea blogului pariuri2009.blogspot.ro



Acum 2 luni scriam un articol despre promovarea blogului meu în mediul online și în afara lui, adică pe stradă printre oameni care pariază sau nu, printre cei care joacă fotbal sau nu, printre iubitorii de alcool, printre cei care beau la pet sau la 0,50 doar în Mall sau in cluburi de
fițe, de iubitorii de ceva tare și verde și aici nu mă refer la ceai.
A venit primăvara și zilnic aud râsete de femei din toate părțile pentru că e luna lor și acum pot să se îmbrace mai sexy să poți vedea și tu un picior frumos sau un decolteu tupeist. Dar să lăsăm femeile și formele lor voluptoase se să revenim la titlul postării. M-am pronunțat că o să fac un baner și că o să îl pun la vedere pe un teren de fotbal sintetic.
Și cum sunt un om de cuvânt m-am apucat de treabă ,am dat 2 telefoane,am trimis poza, în 24 de ore aveam banerul gata, am plătit și când banerul a ajuns la locul cu pricina m-am și dus să-l văd în toată spendoarea lui.

Banerul care e roșu cu scris alb e la terenurile de fotbal sintetic din Târgoviște al unui prieten Costi care are și un Pub Hooligans, plin cu fulare și steaguri de echipe de fotbal cunoscute din Europa sau din campionate mai îndepărtate, de care se ocupă singur si o face foarte bine.
La început el zicea că nu îi plac culorile dar când l-am pus într-un loc vizibil i-a plăcut și lui combinația de culori. Roșul atrage mereu atenția.
Nu știu în momentul asta dacă e o mișcare bună de marketing pentru că o să văd rezultatele peste câteva luni bune, dar fraților anul asta sunt pus pe fapte mari.
Mai jos va prezint câteva poze făcute ieri înainte să plec la București.
Apropo, va place banerul sau nu?

S-ar putea sa iti placa si Promovare Blog




Comentarii

  1. E foarte reusit bannerul, e originala ideea de a-ti promova blogul in acest mod, foarte original si mesajul, cu siguranta roadele muncii si implicarii tale se vor vedea in viitorul apropiat, "copilul" va creste mare si puternic sub aripa "tatalui", care ii calauzeste din umbra pasii. Ar trebui sa incerci si in alte locatii pe viitor, in functie de posibilitatile care ti se ivesc. Multa bafta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am cateva locatii pregatite in viitorul apropiat dar nu divulg acum numele lor pentru ca vreau sa fie o surpriza placuta.Si am mai multe idei originale de promovare in strada si o sa strig in gura mare sa imi vizitati blogul pentru ca lumea e satula de timizi.

      Ștergere
  2. Sunt ofticata. Stii deja asta! Vreau si eu! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) Lasa ca iti trece. Esti creativa si poti face multe dar nu te-ai mai ocupat de blogul tau de ceva timp.Se uita urat google la ioanaradu.com.

      Ștergere
  3. Like! ...dar stii deja asta. Am fost putin absenta de pe blogul tau, dar ...I'm back! :) Succes in promovare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai uitat de mine.Inainte ziceai ca intri zilnic si acum imi faci o vizita aici o data la 3 luni.:)) Bine ai revenit. Apropo mi-au placut mult cerealele alea.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu