Cine va ajunge in semifinalele Champions League, Bayern sau Juventus?




Pe 2 aprilie 2013 Bayern Munchen și Juventus, 2 din echipele care conduc detașat în cele mai puternice campionate de fotbal din lume, cel german și cel italian, se întâlnesc în prima manșă pe Allianz Arena cu gândul la câștigarea Champions League.
Bayern în ultima etapă din campionat deși început cu 4 rezerve a zdrobit Hamburg cu 9-2, a făcut spectacol, jucătorii s-au distrat pe teren și cum mă uităm la meci îmi ziceam în sinea mea că Olanda a dat echipei Naționale a României 8 goluri în 2 meciuri, dar Hamburg a luat 9 goluri într-un singur meci.
Deci se poate și mai rău.

Bayern are cel mai bun atac din acest an in Champions League,alaturi de Real Madrid, cu 18 goluri marcate in 8 meciuri si statistic a castigat 16 din cele 18 meciuri din C.L disputate pe Allianz Arena. Doar in meciul cu Arsenal nemtii nu au reusit sa inscrie.
Manuel Neuer este jucatorul cu cele mai multe prezente in C.L din 2010, 32 pana acum 20 cu Bayern Munchen si 12 cu Schalke.
Când scriu acest articol Bayern Munchen se află pe primul loc în campionat la 20 de puncte de B. Dortmund, echipa cu cel mai spectaculos fotbal din Europa în opinia mea.
Nemții sunt foarte puternici pe teren propriu și cel puțin în campionat au marcat de fiecare data când au jucat acasă.

Juventus,echipa formată din jucători de calitate și cu experiență,unii cu părul lung și cu barba, care la prima vedere par niște bărbați din prezentările de modă dar totuși foști campioni mondiali de fotbal, reprezintă o nucă tare pentru Bayern.
Juventus si Borussia Dortmund sunt singurele echipe neinvinse anul asta in Champions League. Juve care a castigat ultimele 5 meciuri in C.L si e echipa cu cea mai buna aparare,primind doar 4 goluri in cele 8 meciuri disputate pana acum. Dar a pierdut la general all-time 7 din ultimele 8 deplasari in aceasta competitie in cadrul etapelor eliminatorii.
Claudio Marchisio a fost implicat in 4 din cele 7 goluri marcate de Juventus in deplasare cu 2 goluri si 2 pase de gol.

Juventus în ultima etapă a învins Interul cu 2-1, a deschis scorul prin Quagliarella printr-un gol superb în minutul 3 , a condus mereu ostilitățile și stă lejer în fotoliul de aproape campion al Italiei cu 9 puncte în fața lui Napoli, echipa de pe locul 2 care nu cred că va avea forță să facă o surpriză și să detroneze Bătrână Doamnă.
Între cele 2 echipe,in UEFA in Champions League, s-au înscris goluri dar nu foarte multe și pentru că e doar prima manșa cred că nicio echipă nu vrea să facă greșeli majore, s-ar putea să iasă un under 2,5 goluri. Totuși dacă o să pariez o să merg pe pariul Ambele marchează la o cotă de 1,96 la betfair.
Bayern are la victorie cota 1,64, Juventus cota 6,6 și egalul este cotat la cota 4,1.

Voi ce credeti, cine va ajunge in semifinalele Champions League, Bayern sau Juventus?


Comentarii

  1. Cei de la Bayern daca sunt atenti in dubla asta eu cred ca se califica lejer.E mult mai valoroasa Bayern decat Juve....parerea mea ! Daca incepe Robben cu faze d'alea de kkt si joaca doar pentru el o sa le fie greu celor de la Bayern. Sper sa fie un meci frumos cu multe goluri :) Forza Bayern !! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. E deja 1-0 la pauza si nemtii joaca bine.
    Acum,la scorul asta, sunt favoriti la calificare, joaca bine pe benzi iar italienii par timorati.

    RăspundețiȘtergere
  3. Datorita faptului ca Bayern a castigat cu 2-0, va fi o misune pentru usoara de a ajunge in urmatoarea faza a competitie. Finala va fi intre Barcelona si Bayern Munchen.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihai ar fi de vis o finala intre Barca si Bayern.
      Cred ca anul asta Bayern alaturi de Barcelona sunt cele mai puternice.Real nu ma impresioneaza in ultimele meciuri iar Borusia D. nu cred ca are forta de a castiga Champions League.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu