Barcelona are misiune imposibila cu Bayern Munchen?



Barcelona va juca acasă împotriva lui Bayern Munchen unde are o misiune imposibilă pentru că trebuie să întoarcă scorul de la 4-0.
Catalanii au jucat slab în meciul tur, doar posesie fără ocazii de poartă si la ce procente inregistreaza in fiecare meci ar trebui sa-i faca partid, Messi nu s-a văzut pe teren, Xavi e în scădere de formă de vreo 2 ani, doar Iniesta s-a ridicat la nivelul de altă dată, pentru că și dacă îl prindeau în tușă nemții nu puteau să îi ia mingea.
Bayern Munchen a închis bine benzile și i-a obligat pe Messi, Xavi și Iniesta să joace între ei, în plus îngrijitorii au inundat intenționat centrul terenului înaintea meciului pentru ca pasele catalanilor să nu meargă ceas și pe de altă parte jucătorii bavarezi când recuperau mingea îi pedepseau pe cei de la Barcelona folosind arma contra-atacului.
Mai mereu fundașii laterali ai catalanilor au fost prinși în inferioritate contra jucătorilor de viteză gen: Franck Ribery, Philipp Lahm sau Arjen Robben.

Dar acum meciul cred că va avea altă poveste pentru că Bayern Munchen este în vizită pe stadionul unde în ultimii 5 ani multe echipe cu nume au tremurat.
Aici gazonul e ca în palmă, iarba este tunsă scurt pentru ca pasele să circule repede iar terenul este mult mai lat pentru ca adversarii să nu poată acoperi toate zonele de joc.
Dacă antrenorul Barcelonei va fi inspirat și va începe meciul cu David Villa și Fabregas chiar au șanse să înscrie multe goluri și să forțeze calificarea mai departe. Chiar dacă Villa e certat cu Messi, nimeni nu îi poate nega calitățile de atacant veritabil ale omului care e mai mult prezent pe bancă decât în teren.
Chiar dacă Barcelona va înscrie trebuie să fie atentă la contra-atacurile nemților, pentru că orice gol marcat de oaspeți va obliga viitoarea campioană a Spaniei să marcheze 6 goluri pentru a ajunge în finală.

Barcelona sigur va arată mai bine în meciul ăsta pentru că e imposibil să facă 2 meciuri catastrofale la rând și este o super forță când joacă acasă.
Dacă vreți să jucați la o casă de pariuri, o varianta destul de sigura este peste 3 goluri la o cotă de 1,85 și în cazul în care se marchează exact 3 goluri primiți banii înapoi.
Barcelona primește des goluri iar Bayern nu va sta doar în apărare, însă contează mult cine va marca prima și în ce minut. Ați văzut și în primul meci din Champions League de marți că imediat ce s-a înscris primul gol a început nebunia.

Bayern are 6 jucători care au luat deja galben și riscă să piardă finală: Mario Gomez, Bastian Schweinsteiger, Javi Martinez, Dante, Luiz Gustavo și Philipp Lahm. Insa Schweinsteiger, Martinez, Dante și Lahm sunt jucători de bază și nu pot fi ținuți pe bancă la un asemenea meci și la o astfel de miză, finala în cea mai importantă competiție de fotbal din lume, în afară de Cupa Mondială, pe motivul să nu primeasca al doilea galben.
Revenind la pariuri cota la victorie a Barcelonei oferită de william hill este de 1,81, egalul este cotat la 4,5 și victorie Bayern 4,4.
Cota la calificare a catalanilor este 23 și merită încercată pe o sumă mică iar cota la calificare Bayern este 1,04, cotă care poate fi folosită de cei care practică easy-money.

Ce credeți, are Barcelona are misiune imposibilă cu Bayern Munchen?

Comentarii

  1. Parerea mea e ca Barca are o misiune mai mult decat dificila, in primul rand pentru ca au jucat slab nu numai in meciul tur, ci si in ambele meciuri din sferturi, cu PSG si chiar si in campionat mai scartaie. Nu vad cum s-ar schimba situatia in retur.
    S-a vazut cresterea valorica a echipelor nemtesti din ultimul an chiar in seara asta, cand nici Realul nu a fost in stare sa intoarca rezultatul cu BvB, desi a fost aproape si avea un rezultat mai favorabil, sa zicem, pentru ca a inscris un gol in deplasare.
    Nu in ultimul rand, de cand am vazut tragerea la sorti pentru semifinale, am zis ca vreau sa vad o finala nemteasca pe Wembley, asa ca dorinta e aproape indeplinita :D
    Si ar mai fi un motiv: vreau sa vad cum moare de ciuda jumate de Romanie :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Andrei cred ca nemtii vor marca un gol si e greu pentru Barcelona sa marcheze 6, pentru ca nu suntem in curtea scolii.
      Vor avea probleme mari catalanii la fazele fixe, in meciul tur nemtii au jucat volei cu ei in careul de 16 m.

      Ștergere
  2. LOL :))
    ce ai de adaugat acum dupa meci, Florin ?
    :))
    in curand o sa auzim: tiki taka Bayern Munchen :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-a fost mila de catalani.Au fost ca niste miei la taiere.

      Ștergere
  3. Tiki Taka Bayern M. :) Aseara nemtzii au distrus Barcelona. Nu ma asteptam vreodata ca Barca sa piarda aceasta dubla mansa cu scorul de 7-0 :| I-a umilit ! Intr-adevar nemtzii au meritat ambele victorii dar totusi sa nu marchezi macar un gol asta spune f multe. Barcelona are nevoie de schimbari masive.Fara investitii seriose nu cred ca vor face fatza in sezonul viitor de UCL.Asta e....Au dominat fotbalul cativa ani,s-a incheiat un ciclu pentru spanioli.Visca Barca !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie schimbat antrenorul pentru ca nu poate sa lupte pe 2 fronturi: cancerul si fotbalul mare.Trebuie adusi jucatori noi, Xavi are 33 de ani nu mai e in forma, au nevoie de un atacant gen Aguero, suporteri adevarati, aia aseara dormeau pe ei si nu a fost nici pe departe atmosfera de la Madrid de marti seara...

      Ștergere

Trimiteți un comentariu