Cine va castiga Trofeul UEFA Europa League?




Azi se va disputa Finala UEFA Europa League între 2 școli diferite de fotbal și 2 echipe de tradiție: Chelsea și Benfica.
Chelsea, echipa care a eliminat-o pe Steaua București în drumul spre finală, are o șansa mare de a salva sezonul cu, câștigarea acestui trofeu important.
Rafa Benitez antrenorul albaștrilor are mare experiență în aceste întâlniri de elită, pentru că a câștigat cu Liverpool trofeul Champions League în sezonul 2004-05 iar în sezonul 2003-04 a câștigat Cupa UEFA cu Valencia, după ce au învins cu 2-0 în ultimul act pe Marseille, meci arbitrat de cunoscutul chelios italian Pierluigi Collina.
Are jucători de mare valoare în lot ca: Oscar sau Mata care dacă au ajuns până aici vor să facă și ultimul pas și să ridice trofeul desupra capului.
Totusi 2 super-jucatori de marca vor lipsi azi din cauza accidentarilor: Eden Hazard si capitanul John Terry.

Benfica nu traversează o perioadă prea bună. Deși a condus aproape tot campionatul Portugaliei și era cu gândul să facă tripla: Cupa și Campionatul în Portugalia și trofeul Europa League, a pierdut acum câteva zile pe terenul lui Porto în minutul 91 cu 2-1 și dacă dușmanul de moarte, Porto, câștigă în ultima etapă, lusitanii pierd campionatul printre degete.
După meciul bun făcut cu Fener, Benfica a făcut acasă un egal chinuit cu Estoril, chiar a fost condusa cu 1-0, iar fotbalul etalat a fost de slabă calitate, iar condiția fizică pe finalul meciului a lăsat mult de dorit.
Cred că la capitolul mental Benfica stă prost spre foarte prost zilele astea, dar totuși e Finala Europa League și nu se știe niciodată, pentru că s-au văzut favoriți învinși de-a lungul timpului sau întoarceri de rezultat imposibile de la 3-0 la 3-3.

La william hill cotele pentru victorie sunt următoarele: Chelsea are cota 2,40, Benfica cota 3,00 iar egalul este cotat la 3,20 pentru primele 90 de minute.
Nu știu ce o să pariați voi dar eu o să îmi încerc norocul pe pariul: Chelsea câștiga trofeul la o cotă de 1,83.
Sper să vedem un meci bun, de calitate, cu faze de poartă pentru că Benfica e o echipă ofensivă iar Chelsea nu mai are în față în ultimul act de anul trecut pe Barcelona, când a fost nevoită să se apare tot meciul.
Cine va câștiga: Chelsea sau Benfica?

Ma gasesti si pe Google

Comentarii

  1. Si eu inclin sa cred ca londonezii vor castiga trofeul.
    Nu stiu unde-ti plasezi pariurile dar acum Chelsea are 1,90 la Pinnacle !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cotele le-am luat de la william hill.Dar Pinnaclesports are cele mai bune cote pentru cei care pariaza online.
      Cotele s-au miscat, daca ieri la william hill pariul ca Chelsea va ridica trofeul era de 1,67, acum are o cota de 1,83.

      Ștergere
  2. Chelsea a castigat UEFA Europa League cu 2-1, cu gol marcat in minutul 93, la o faza fixa, iar blestemul ca BEnfica nu va castiga un trofeu european timp de o suta de ani continua...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu