Cine va fi regina UEFA Champions League in 2013, Bayern Munchen sau Borusia Dortmund ?



Mâine seară, fotbalul german care a dominat Europa își va stabili regina prin câștigarea celui mai râvnit trofeu fotbalistic, UEFA Champions League, într-o confruntare între cele mai ofensive și spectaculoase echipe din ultimii ani: Bayern Munchen și Borusia Dortmund.
Cotele la acest meci oferite acum de Pinnaclsports sunt următoarele: Victorie Bayern cota 1,75, egalul este la o cotă de 4,09 și victorie Borusia este la cota 4,92. Dacă preferați să pariați pe goluri marcate puteți încerca peste 2,75 goluri care are o cotă de 1,98 sau sub 2,75 goluri cota 1,94.

Problemele mari la Borusia le reprezintă accidentările. Hummels are de câteva zile probleme la gleznă dar se pare că va fi refăcut până la ora meciului,însă cel mai bun jucător al Borusiei, creierul de la mijlocul terenului, Gotze se pare că nu va disputa finala.
Miercuri a ieșit de la antrenament pentru că nu a putut să ducă toate exercițiile până la capăt și ieri oficialii Borusiei au anunțat că Gotze este accidentat și că nu va fi în primul 11.
Dacă nu este doar fum în ochi ca să păcălească vigilența celor de la Bayern și chiar nu va juca Gotze mâine,care e un jucător cheie, atunci cota la victorie a lui Bayern îmi face cu ochiul și poate fac un ban cinstit. De asemenea un pariu că Bayern va câștiga trofeul mi se pare că are valoare.

Referitor la Bayern Munchen și de ce toate casele de pariuri o consideră favorită, rezultatul acestei finale de Champions League cred că a fost stabilit atunci când Bayern a dominat fără drept de apel Barcelona, și se pare că mulțimea de fani care iubea echipa catalană și-a îndreptat atenția și dragostea spre Bayern. Pentru că știm cu toții că există suporteri doar pentru rezultat, atât la noi în țară cât și afară.
Torța echipei spectaculoase și ofensive a fost dată mai departe bavarezilor.
Bayern Munchen a arătat că o echipă solidă, foarte greu de învins în meciurile importante pe când Borusia Dortmund a avut mai mereu probleme în apărare și a primit gol destul de des.

În trecut foarte rar s-a întâmplat ca 2 echipe din aceeași țară să își dispute finala celui mai tare trofeu fotbalistic dar când s-a întâmplat au fost meciuri tari și rezultate spectaculoase.
În sezonul 1999-2000 Real Madrid a învins Valencia cu un 3-0 scurt, iar în sezoanele 2002-2003: Milan - Juventus și 2007-2008: Man.United - Chelsea finalele s-au decis la penalty-uri.

Voi ce credeți, cine va câștiga UEFA Champions League în 2013, Bayern Munchen sau Borusia Dortmund ?

Comentarii

  1. Bayern Munchen a castigat finala cu Borusia D. cu 2-1, iar Arjen Robben, jucatorul despre care se spunea ca nu face fata meciurilor importante, a fost cel mai bun jucator de pe teren.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu