Circ in Dosarul transferurilor din fotbalul romanesc




Azi toata suflarea romaneasca astepta un verdict dat de cea mai Inalta Curte de Casatie si Justitie in procesul in care erau inculpati: Cristi Borcea, George Copos, MM Stoica, Jean Padureanu, Ioan Becali, Victor Becali, Gica Popescu si Gheorghe Netoiu .
Unii se gandeau ca vor primi pedeapsa cu suspendare, altii ca vor primi pedeapsa cu inchisoarea pentru ca in trecut Adrian Nastase, fost premier al Romaniei fusese inchis si astfel oamenii grei din Romania nu mai pareau de neatins.

Azi am asistat la un circ al justitiei pentru ca s-a decis rejudecare. Panarame de judecatori, panarame de procurori(incapabili sa faca un dosar beton bazat pe fapte si sume concrete), panarama de stat romanesc. Noi, oamenii de rand suntem bataia de joc a Justitiei, a politicienilor romani, al politistilor care isi fac treaba doar daca se da ordin de dosar politic,etc.
Este o diferenta clara intre modul in care este tratat omul de rand si cei cu bani, copii de bani gata sau milionari de carton, transformati peste noapte in impresari de fotbal. Este mai rau ca in anii 90, atunci cand nu aveai ce sa faci, nu aveai cum sa te opui, iar acum e prea pe fata pentru ca banul cumpara tot, daca ai bani poti sa omori pe cineva si sa scapi, daca nu faci 5 ani pentru o bucata de paine.

Copos la aflarea vestii a plans fals pe treptele justitiei, pe care e bine sa o scriu cu litera mica de azi inainte. Saracutul de Copos care e haituit ca un caine comunitar, cand el e sarac, umil si cinstit si absolut fiecare banut pe care l-a facut in viata a fost doar din munca sarguincioasa si cinstita !
Giovani Becali acum cativa ani se dadea mare mafiot la televiziune si ieri si-a pierdut calmul de SICILIA cand i-a dat un cap in piept unui ziarist, ceea ce nu ma mira, pentru ca asta are in arsenal cand se enerveaza 4 flegme care ii ies pe gura mai repede decat un AK-47.

Am o intrebare pentru voi: Cat ne-a costat pe noi(cei mici care platim impozite la stat) acest proces si de ce nu plateste nimeni pentru parodia asta de justitie inceputa acum 5 ani si 57 de termene. Aceste 3 judecatoare platite din banul public ar trebui eliminate din sistem, acum, azi.
Nu e posibil ca 3 instante diferite sa dea 3 verdicte total diferite: prima favorabila inculpatilor, a doua parnaie la greu si a treia rejudecare pentru ca procurorii nu si-au facut treaba cum trebuie.

Suntem o tara de puscariasi in libertate...Si de oameni liberi inglobati in datorii.
Sa aveti o saptamana buna si sa faceti bani multi, pentru ca pe viitor sa va cumparati libertatea indiferent ce fapte o sa faceti.

P.S Azi pe la ora 18 Gigi Becali a primit pedeapsa cu inchisoare in Dosarul schimbului de terenuri cu Armata. Va trebui sa execute 3 ani de inchisoare, are 2 pedepse si o va executa pe cea mai mare, cea primita cu supendare care se transforma in parnaie, condamnarea in dosarul hotilor de masini.
S-ar putea sa iti placa si Gigi Becali condamnat la 3 ani de inchisoare



Comentarii