Logo pentru blogul meu


În ultimele luni ați fost martorii multor transformări ale blogului pariuri2009.blogspot.com, pentru că am dorit să îl îmbunătățesc zilnic, să se încarce cât mai repede, să găsiți ușor anumite articole, prezentarea să arate într-un fel ca și siteul gsp.ro, etc.
Dar ce nu aveam până acum era un logo pentru blog, pe care acum îl vedeți în stânga sus.

Logo-ul unui site sau blog e ca o amprentă, îl face original, iese în față din furnicarul de bloguri și siteuri apărute în ultimii ani în blogosferă.
Deși am talent la desen nu am fost niciodată un bun designer pentru bloguri, așa că am fost nevoit să apelez la un profesionist care are un site și se ocupă cu așa ceva.
Alexandru îl cheamă, e din Târgoviște și îl puteți contacta pe prin email la office@podeanu-alexandru.ro

Mi-a făcut logo-uri pentru ambele siteuri pe care le dețin și sunt mulțumit de munca lui. Parcă acum arată și siteurile mele profesioniste, nu făcute din topor de un amator.
Vă promit că nu o să mai fac schimbări majore la acest blog, pentru că trebuie să vă obișnuiți cu imaginea lui, cu formatul lui și sa va obisnuiti când intrați să mă citiți doar aruncând o privire.
Apropo am adaugat pe google și poza mea de autor, astfel încât dacă o să căutați un anumit articol și poza mea este lângă, e clar că e un articol de calitate.
Cam atât despre noul meu logo pe fond galben și scris negru, dar totuși am o întrebare: Va place sau nu?

Comentarii

  1. Hmmm... Felicitari pentru ca te gandesti la promovare. Din pacate, o sa-ti spun o realitate care s-ar putea sa nu-ti convina. Nu, nu-mi place. Si o spun nu vorbind aiurea, ci ca un designer cu niste multi ani de experienta :) Nu vreau sa intru in detalii aici/acum, nu are rost. Spun doar ca acela nu este un logo, ci poate fi cel mult catalogat ca si un mic banner pentru un site, si acela realizat la nivel amator. Daca vrei sa dezbatem mai pe larg acest aspect, iti stau la dispozitie. Imi dai un semn si te contactez. Ah, si ca un mic PS: sper, din tot sufletul, ca nu ai dat si bani pe asa ceva :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti respect parerea si nu ma supar dar ar fi trebuit sa comentezi folosind altceva decat anonimatul.

      Ștergere
    2. Am primit email de la tine si o sa te contactez.Nu are rost sa mai lasam comentarii rautacioase aici.Te salut

      Ștergere
    3. Tocmai de asta spuneam, mai bine sterge-le. Nu il lua ca pe un comentariu rautacios. O sa-ti explic in privat mai multe si de ce comentariul de genul asta este considerat rautacios.

      Ștergere
    4. Nu le sterg.Nu sunt comentarii in care folosim un limbaj spurcat, ti-am raspuns din prima ca iti respect parerea si hai discutam prin email.

      Ștergere
  2. Are dreptate cel de mai sus. Acesta nu este un logo. Ia pune-l tu pe un tricou. Sa vezi ca nu poti si va trebui sa-l modifici. Am vazut siteul omului cu grafica. Nu are nimic in comun cu creare de logo-uri. El face siteuri si la sectiunea logo tot siteuri prezinta. NU prea stie ce e acela logo si identitate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parca suntem la intalnirea comentatorilor anonimi.:)))
      Am inteles in mare cam ce reprezinta un logo.Nu am cum sa le stiu,sa le fac pe toate.

      Ștergere
    2. Varianta asta e ceva mai buna.

      Ștergere
    3. In sfarsit cineva cat de cat multumit.:D

      Ștergere
    4. Ai putea cere parerea si despre ce ti-am trimis... ;) viata e un joc de zaruri, dar si zarurile pot fi masluite. Atunci pariul e sigur :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu