Paste Fericit!



În fiecare an, de cel puțin 10 ani, în săptămâna celei mai mari Sărbători a românilor,în Joia Mare se organizează un eveniment, în orașul meu natal Târgoviște, denumit Calea Luminii.
Peste 2014 lumânări au fost așezate la o distanță 30 de cm una de alta sau chiar mai puțin pe tot Bulevardul Castanilor, începând de la ora 20, iar iluminatul stradal a fost stins și circulația oprită.
Sute de târgovișteni se strâng în fiecare an pentru un moment de liniște alături de familie și prieteni pentru a urmări un spectacol de lumină.

Acest eveniment a avut de suferit acum câțiva ani din cauza opoziției Bisericii din iubitul meu oraș care nu era de acord cu această acțiune a artistului Mihai Serbanescu.
Dar anul asta nu a mai fost cazul pentru că Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON a aprins prima lumânare pe treptele Mitropoliei din Târgoviște.
Am făcut câteva poze cu mobilul și un prieten bun, Romy a realizat câteva poze superbe cu un aparat foto intr-o seara perfecta și fără să folosesc alte cuvinte mari urez tuturor cititorilor mei, pariorilor care citesc acest blog, dușmanilor mei, fratelui meu și tuturor prietenilor mei apropiați: Paște Fericit!
Mai jos aveți câteva poze alese din câteva zeci realizate în seara respectivă. Să auzim numai de bine!













Comentarii

  1. Superb!Ceva frumos!:) Un Paste Fericit TUTUROR !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De mult timp nu am mai vazut atat de multa lume stransa la un eveniment.O zi in care cel putin eu am fost mai bun. Paste Fericit tie si cititorilor mei!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu