Pinnaclesports isi schimba interfata


Pinnaclesports desi e o casa buna de pariuri care nu a limitat pe nimeni niciodata si unde se pariaza sume mari,totusi interfata siteului e mai greu de inteles pentru un incepator. Dupa un timp te obisnuiesti cu asezarea cotelor la Pinnaclesports dar oricum nu arata la fel ca la celelalte case cu, care deja v-ati obisnuit.
Asa ca Pinnaclesports a facut o schimbare a interfatei si daca nu va mai place formatul Clasic il puteti schimba cu cel Asian(asiatic).

Cu aceasta schimbare de interfata, Pinnaclesports face un pas inainte si in cazul pariurilor live. Daca in trecut ca sa pui un pariu live iti lua ceva timp pentru ca se deschidea o noua pagina, iar cotele se schimbau destul de des, acum daca alegi un eveniment pe care vrei sa iti risti banii, se va deschide o casuta denumita BEt Slip in stanga sus pe aceeasi pagina, si acolo introduceti suma pe care vreti sa o pariati.
Astfel pariatul live la aceasta casa de pariuri a devenit mai simplu si mai usor de inteles.

Daca in viitor vor introduce asezarea cotelor ca la ALTE CASE DE TOP,pinnaclesports va deveni cu siguranta una dintre cele mai cautate de pariorii din intreaga lume.

Comentarii