Bonus de 100 ron la Sportingbet


Sportingbet nu a mai oferit demult jucătorilor români un bonus pentru pariuri, dar se pare că au început să promoveze iar și încearcă să aducă noi pariori pe siteul lor.
Mie mi-a plăcut Sportingbet cât am jucat la ei pentru că are o platformă de live cu multe meciuri și multe variante de pariuri. In plus, unele meciuri la care o să pariați, o să aveți ce viziona și o să simțiți evenimentele meciului cum se desfășoară în fața ochilor voștri, pentru că această casă de pariuri are multe transmisii în direct.

Bonusul este de 100 de ron 50% din prima depunere, adică depuneți 200 ca să mai primiți bonus 100. Depunerile prin moneybookers și Neteller nu sunt valabile pentru acest bonus, așa că depuneți ori direct prin cont bancar sau folosind un card de debit sau credit.
Depunerea minima acceptată pentru acest bonus este de 40 de ron.
Pentru a primi bonusul la primul depozit, trebuie să trimiteți un email la cs@sportingbet.ro cu subiectul „Bonus de primă depunere” impreuna cu ID-ul de utilizator. Ei spun că în maxim 3 zile bonusul va fi în contul de pariuri si ar trebui să îi credem pe cuvânt.

Rulajul bonusului
Întreaga sumă(depunerea plus bonusul primit) trebuie pariată de 5 ori pe cote de minim 1,50 înainte să efectuați o retragere.
Acest bonus trebuie să fie rulat în maxim 60 de zile de la data depunerii și cei de la Sportingbet se bat cu pumnul în piept că e ofertă exclusivă pentru pariorii români.
Nu știu cât va dura această promoție așa că dacă sunteți în bani și încă nu aveți un cont la această casă de pariuri dați clic AICI Sportingbet ca să luați bonusul cât este cald!

Comentarii