Concurs cu premii de 200 de euro pe Pariuri Sigure


E pauză de vară în toate campionatele mari ale Europei și nu prea o să avem pe ce să mai pariem, deși mai există tenis și baseball totuși parcă oferta este cam săracă.
Și pentru că 2 luni de zile o să fim pe la mare, pe la terase, piscine sau cluburi m-am gândit să organizez un concurs cu premii de 200 de euro pe blogul meu Pariuri Sigure.

Concursul se va desfășura începând de azi 5 Iunie până la 31 Iulie 2013 și e foarte simplu. Voi trebuie să lăsați comentarii la postările de pe acest blog,la articole mai noi sau mai vechi nu contează, iar cel(cea) care v-a comenta cel mai mult în această perioadă va primi 100 de euro. Locul 2 și locul 3 vor primi fiecare câte 50 de euro.
Sunt niște bani buni pe care îi puteți paria sau să va cumpărați câte ceva: un parfum, o pereche de bermude,o bijuterie, un joc de PS3 sau orice vă trece prin minte.
Pot să plătesc prin moneybookers, Neteller sau chiar să va trimit banii prin poștă, găsesc eu o metodă viabilă pentru câștigători.
Nu lăsați mesaje de genul spam: ce articol interesant sau altă vrăjeală luată de pe net. Comentariile să fie la subiect ca să nu ne păcălim între noi.

Singura regulă pe care trebuie să o respectați este să aveți un cont de google+ sau sa detineti un blog, site ca să va pot verifica și să vă pot departaja, deoarece nu vreau ca unii să comenteze de pe 10 emailuri diferite fără ca eu să le pot verifica identitatea. Nu o sa accept comentarii anonime!
În fiecare săptămână o să public clasamentul celor mai buni comentatori în secțiunea de comentarii de mai jos ca să nu avem discuții.
Spor la adăugat comentarii!

Comentarii