Journey Soundtrack (Austin Wintory) - 17. ApotheosisJourney este un joc pentru Playstation3 care a apărut în martie 2012.
Este prezentată călătoria unui personaj printr-un deșert, singur la început, înconjurat doar de dunele de nisip, pierdut intr-o lume vastă, apoi ajutat de încă un prieten. Amândoi încearcă să ajungă în vârful unui munte care este la o distanță foarte mare. Se crează o legătură puternică, emotionala între personajul tău și noul tău prieten anonim, pe care îl vei întâlni în joc de-a lungul unei călătorii de neuitat. Singura cale de comunicare dintre voi este un sunet, o notă muzicală, utilizată în caz că va pierdeți de el. Călătoria e plină de obstacole iar soundtrack-ul este imposibil de descris în cuvinte.
Cei care au jucat acest joc spun că îi liniștesc, îi relaxează, chiar spun sus și tare că este un anti-depresiv. Este inclus în top 10 PS3 jocuri din toate timpurile.

Muzică este realizată de Austin Wintory.
În caz că pierdeți la pariuri sau aveți o zi mai proastă, ascultați acesta operă de artă, iar dacă aveți un PS3 prin casă trebuie să jucați acest joc.

Să aveți o Duminică perfectă!

Comentarii