Mexic va intalni Italia in al doilea meci din Cupa Confederatiilor




Primul meci din Cupa Confederatiilor a fost spectaculos, desi l-am vazut online pentru ca cei de la tvr nu mai formeaza demult o televiziune profesionista si nu l-au transmis live. Brazilia a controlat meciul impotriva Japoniei de la un cap la altul, a marcat goluri in primele minute ale fiecarei reprize, iar primul gol marcat de Neymar in minutul 3 din afara careului de 16, dupa o pasa cu pieptul de la Fred, este de pus in rama.

Dar sa trecem peste meciul de deschidere si sa ne indreptam atentia catre al doilea meci din Cupa Confederatiilor, cel dintre Mexic si Italia.
Forta Italiei in ultimii 10 ani a fost data de apararea dusa la perfectiune condusa de unul dintre cei mai buni portari din lume, Gianluigi Buffon.
Nu va lipsi din teren Andrea Pirlo, cel care recupereaza multe mingi dar si care paseaza in adancime, daca el prinde un meci bun, Mexic nu va avea nicio sansa.
Daca vrei sa castigi impotriva Italiei trebuie sa il scoti din joc pe Pirlo.
In fata, Italia va juca cu nebunul de Mario Balotelli care a declarat curand ca italienii ar trebui sa tina cu alta echipa la acest turneu.Dupa si-a cerut scuze si a spus ca afost provocat. Mario ori face un meci de vis ori te trezesti ca ia un rosu aiurea si strica echilibrul din teren, pentru ca la ticnitul asta te poti astepta la orice.

Mexic este o echipa plina de talente, iar fanii acestei echipe au mereu vise de marire. Dar in ultima vreme sunt dezamagiti constant pentru ca Nationala Mexicului lasa mult de dorit. Atacul e inexistent, iar in meciurile pentru calificare CONCACAF, au reusit sa faca 5 egaluri si doar o singura victorie.
Pur si simplu nu au marcat niciodata cand au jucat acasa, numai rezultate de 0-0 cu echipe ca Jamaica sau Costa Rica. Antrenorul Jose Manuel de Torre inca nu a gasit solutii pentru a baga mingea in plasa in meciurile oficiale si spera sa faca o figura frumoasa la acest turneu, ca sa mai scape de presiunea pusa pe umerii lui.
Totusi, poate vom fi surprinsi in mod placut in seara asta de Chicharito, care e un atacant de clasa, calit in meciurile din Europa.

Cotele pentru meciul dintre Mexic si Italia din al doilea meci din Cupa Confederatiilor oferite de Sbobet in aceasta clipa sunt: Victorie Italia la cota de 2,49, egal la cota de 3 si victoria mexicanilor la 2,88.
Puteti paria si pe goluri marcate acolo unde cota la sub 2 goluri este de 1,99 si cota de peste 2 goluri la 1,91. Daca se vor marca exact 2 goluri primiti banii inapoi.
Voi ce spuneti, va invinge Italia azi sau nu?

Comentarii