Nu pariati la bet-at-home


O sa va prezint in aceasta postare dezavantajele casei de pariuri online bet-at-home. Sunt foarte multe case de pariuri bune, care respecta jucatorii de orice nationalitate, dar bet-at-home nu se numara printre ele.
Cotele de la aceasta casa sunt parca facute sa alunge pariorii. Nu o sa gasiti nicaieri cote mai mici ca la bet-at-home.
Sa va dau un exemplu practic. Azi se va disputa meciul de calificare pentru Wimbledon dintre M.Authom si Alex Kusnetov. Cotele caraghioase si foarte mici de la bet-at-home arata asa: M.Authom cota la victorie 1,75 si Alex Kusnetov cota la victorie 1,75. La bet365 cotele celor 2 la victorie sunt 1,87 si respectiv 1,88, iar la Pinnaclesports 1,90 si 1,95.
Pe termen lung valoarea cotelor conteaza enorm pentru un parior, iar eu sincer prefer oricand sa pariez pe o cota de 1,95 de la pinnaclesports decat pe una de 1,75 de la bet-at-home.

O alta problema majora la bet-at-home o reprezinta retragerea pe card. Daca ai depus sa spunem 25 de euro sau 100 de ron ca sa vezi ce pariuri are aceasta casa, ce meciuri sunt live,ce variante de pariuri exista, poate sa joci putin si la poker sau casino si dupa cateva zile vrei sa retragi, nu poti. De ce?
Pentru ca retragerea minima pe card este de 100 de euro si daca ai depus prin card nu poti retrage prin alta metoda, pentru ca se considera spalare de bani. Eu zic ca e o prostie dar asa sunt conditiile de retragere.
Deci daca ai 87 de euro, banii tai facuti pe bune din pariuri nu ii poti retrage pentru ca nu ai ajuns la suma magica 100. Si poate incercand sa ajungi la suma minima de retragere pe card, 100 euro, risti la pariuri iar si e posibil sa pierzi tot ce ai strans pana in acel moment.

Nu pariati la bet-at-home! E o gluma de casa de pariuri cu niste cote facute in bataie de joc. O casa care nu are niciun viitor, care schimba regulile in timpul jocului si care oricand va poate confisca castigurile pe motive inventate doar de cei care lucreaza acolo.

Comentarii

  1. Florin,multumim pentru informatie! bafta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt multe case de pariuri care ascund unele lucruri de masa mare a pariorilor.Una dintre ele e bet-at-home.
      O sa imi fac un obicei de a prezenta aceste adevaruri chiar daca eu promovez acele case de pariuri.

      Ștergere
    2. Interesant articol, iti dau mare dreptate florin, si eu am bagat o data la ei anul trecut si am avut multe dezamagiri, pe langa cotele mici mai au un minus si varietatea redusa de pariere la un meci, in afara de solisti, duble si numar de goluri 2,5 nu prea ai ce paria la majoritatea meciurilor fie ele si unele destul de importante, nu doar ligi inferioare.

      Felicitari inca o data pt. articol, daca vrei si esti de acord ias da un copy/paste la mine pe site (Dublazilei.ro) si as trece sursa (adica site-ul tau). Ce zici?

      Ștergere
    3. Romica, daca treci ca sursa siteul meu, sunt de acord sa publici articolul.
      Cat mai multi pariori trebuie sa cunoasca problemele acestei case de pariuri numita bet-at-home.
      Bafta!

      Ștergere
    4. am postat, ms frumos,spor la bani :)

      Ștergere
    5. Mult succes cu siteul tau.:D

      Ștergere
    6. eu am retras 10 ron pe cont bancar

      Ștergere
  2. ma poate ajuta si pe mine cineva si anume in aceasta problema,nu am sonor cind se do un gol,sau se da un cart galben si ect,ma gandesc ca poate nu am vreun program anume ptr a putea avea sonor,multumesc de intelegere si poate un posibil ajutor

    RăspundețiȘtergere
  3. ma poate ajuta si pe mine cineva si anume in aceasta problema,nu am sonor cind se do un gol,sau se da un cart galben si ect,ma gandesc ca poate nu am vreun program anume ptr a putea avea sonor,multumesc de intelegere si poate un posibil ajutor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca te referi la un site de livescore care sa anunte golul printr-un sunet stiu doar unul singur. Futbol24.com

      Ștergere
  4. ms ptr raspuns florin,dar nu,ma refer ca intru pe sait-ul bet-at-home si nu am nici un fel de sunet

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar daca intri pe alte siteuri gen bet365, william hill, ai sunet? Adica se intampla doar la bet-at-home? Sa nu fie cumva din setarile dela bet-at-home.
      Eu nu mai pariez la bet-at-home pentru ca au cote foarte mici fata de alte case de pariuri

      Ștergere
    2. am cont si pe bet365 si nu am nici un fel de probleme cu sunetul sau video,deci la bet365 este totul ok

      Ștergere
    3. le-am trimis un mail la bet-at-home legat de problema sunetului iar ei mi-au zis ca de la ei nu este nici un fel de problema tehnica

      Ștergere
    4. Incearca sa deschizi siteul bet-at-home folosind mai multe browsere. Incearca cu google chrome, IE,mozila...Chiar nu am mai auzit de asa ceva pana acum. Incearca sa stergi si cookies.

      Ștergere
  5. Ce site imi recomanzi? bet 365 si bwin (care sunt cele mai bune) sunt blocate in Romania (in cazul in care vreau sa-mi fac cont nou).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca ar fi bine sa astepti cateva saptamani ca sa vezi ce case de pariuri online iau licenta in Romania. Apoi mai vorbim despre ce casa de pariuri pot sa recomand.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu