Program TV Cupa Confederatiilor 2013



In perioada asta iubitorii de fotbal nu prea mai au ce sa vada, pentru ca e vacanta in campionatele mari si se discuta aprins doar despre transferuri. Azi citeam ca Sevilia il vrea pe Rusescu si asta inseamna ca Negredo pleaca pe o suma frumusica, iar Barcelona a facut o prima oferta pentru portarul INTER-ului, Samir Handanovic, 23 milioane de euro. Moratti vrea 30 milioane de euro, plus inca 2 jucatori: Alexis Sanchez si Marc Bartra.

Dar incepand de pe 15 iunie 2013 microbistii vor avea ce sa vada pentru ca incepe Cupa Confederatiilor, care se va desfasura in Brazilia, ca un fel de repetitie pentru Campionatul Mondial de anul viitor, la care speram sa participe si Nationala Romaniei, pentru ca m-am saturat sa vad Turnee Finale si sa tin cu alte echipe de fotbal. Chiar sunt curios daca se vor umple stadioanele, pentru ca brazilienii sunt suporteri fanatici.
La Cupa Confederatiilor vor participa campioanele celor sase confederatii ale FIFA: Mexic, Nigeria, Uruguay, Japonia, Tahiti, Italia, Brazilia si de campioana mondiala, Spania.
Daca aveti de gand sa si pariati la acest eveniment fotbalistic, cotele oferite de betfair la meciul de deschidere sunt urmatoarele:Brazilia- Japonia; victorie Brazilia cota 1,30, egalul e la o cota de 6 iar victoria Japoniei este cotata la 13,5. Peste 2,5 goluri este 1,65, iar sub 2,5 este cota 2,46.
Aceste cote sunt acum cand scriu articolul asta, joi seara si pana la inceperea meciului e posibil ca unele sa creasca sau sa se micsoreze in functie de pariurile puse in urmatoarea perioada.

Programul transmisiilor Tvr:
Sâmbata, 15 iunie, ora 23.00, Brazilia – Japonia (înregistrare din Brasilia)

Duminica,
16 iunie, ora 23.00, Mexic – Italia (înregistrare din Rio de Janeiro)
16 iunie, ora 1.00, Spania – Uruguay (în direct din Recife)

Luni, 17 iunie, ora 23.00, Tahiti – Nigeria (înregistrare din Belo Horizonte)

Miercuri,
19 iunie, ora 22.00, Brazilia – Mexic (în direct din Fortaleza)
19 iunie, ora 1.00, Italia – Japonia (în direct din Recife)

Joi,
20 iunie, ora 23.00, Spania – Tahiti (înregistrare din Rio de Janeiro)
20 iunie, ora 1.00, Nigeria – Uruguay (în direct din Salvador)

Sâmbata,
22 iunie, ora 22.00, Italia – Brazilia (în direct din Salvador)
22 iunie, ora 0.00, Japonia – Mexic (înregistrare din Belo Horizonte)

Duminica,
23 iunie, ora 22.00, Nigeria – Spania (în direct din Fortaleza)
23 iunie, ora 0.00, Uruguay – Tahiti (înregistrare din Recife)

Miercuri, 26 iunie, ora 22.00, Semifinala 1: 1A – 2B (în direct din Belo Horizonte)

Joi, 27 iunie, ora 22.00/23.00, Semifinala 2: 2A – 1B (transmisiune din Fortaleza)

Duminica,
30 iunie, ora 21.00, Finala mica (înregistrare din Salvador)
30 iunie, ora 1.00, Finala mare (în direct din Rio de Janeiro)

Nu toate meciurile transmise de Tvr sunt in direct, unele sunt inregistrate dar am o alta solutie pentru voi,cititorii mei fideli. Puteti viziona toate meciurile de la Cupa Confederatiilor live pe BBC One, BBC Three sau online pe http://www.lshunter.tv/ sau http://livetv.ru/en/.
Sper sa vedem un turneu spectaculos cu multe goluri marcate, pentru ca nu este un European sau Mondial ca sa se joace la rezultat, pentru ca urasc intalnirile care se termina cu urmatoarele rezultate: 0-0 sau 0-1. Spania si Italia vor veni cu echipele cele mai bune pentru a castiga Cupa Confederatiilor, nu vor lipsi jucatori ca:Iniesta, Torres,Pirlo, Xavi, Mata sau Gianluigi Buffon.

S-ar putea sa iti placa si Este 2-0 un scor periculos?

Comentarii