Circul de la FRF si Iepurasul



Într-o zi frumoasă de vară, Iepurașul se plimba liniștit prin pădure, dar la un moment dat se întâlnește cu Tigrul. Tigrul îl întreabă direct: De ce nu porți șapca? Fără să aștepte răspunsul Iepurașului, îl bate.
A doua zi Iepurașul își pune pe cap o șapcă Nike și pleacă iar prin pădure în speranța că, acum lucrurile sunt clare. Nu trece mult timp și într-o pajiște se întâlnește iar cu Tigrul.
Acesta îl întreabă: De ce porți mă șapca? Și nu apucă Iepurașul să zică nici măcar o vorbă, pentru că este luat la capace de către Tigru.

A treia zi, Iepurașul total nedumerit se duce la vechiul lui prieten Ursul, ca să îi spună pățania. Ursul îi promite că va vorbi cu Tigrul si ca va gasi o solutie.
Tigrul se învoiește să îl lase pe Iepuraș în pace doar cu o condiție și anume: În următoarea zi acesta îi va cere Iepurașului o țigară și un foc, iar dacă Iepurașul rezolvă aceste 2 cerințe, va fi lăsat în pace.
Se echipează Iepurașul cu tot felul de pachete de țigări, mai tari, mentolate, cubaneze, brichete, etc și pleacă încrezător prin pădure.

Tigrul îl aștepta cu gânduri nu prea curate. Se gândea că o să îi ceară o țigară și dacă Iepurașul o să îi dea cu filtru o să îl bată iar, pentru că el dorea una fără filtru și invers. Iepurașul nu avea nicio șansă nici de data asta.
Se întâlnesc la un moment dat.
Tigrul: Da-mi o țigară!
Iepurașul: Cu filtru sau fără filtru?
Tigrul: Cu filtru.(A scăpat de data asta gândea Tigrul în sinea lui). Acum da-mi un foc!
Iepurașul: De la brichetă sau de la chibrit!
Tigrul: De la brichetă...De ce porți mă, șapcă?

Tigrul este Mircea Sandu, Ursul este Mitică Dragomir, iar Iepurașul reprezintă fotbalul românesc și tot ce se întâmplă zilele astea la FRF este un adevărat circ.
Se schimbă regulamentele după cum bate vântul și nimeni nu mai înțelege nimic.
Să aveți o săptămâna plină de realizări!

Comentarii

  1. Exact!!!!!!!!!! la obiect! bv Florine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. George, ma intreb ce ar face Mircea Sandu daca niciuna dintre echipele Rapid si Chiajna nu s-ar prezenta la acel meci de baraj?? Inca ceva, daca Rapid nu are licenta si castiga meciul, obtine licenta pentru ca a jucat bine 90 de minute? Este o nebunie totala la FRF si procuratura e cu privirea in alta parte, la BAC de exemplu...

      Ștergere
  2. Florin,pai chiar daca nu joca bine 90 de minute ''Rapid'', d-l MIrcea Sandu poate crea o diversiune si face in asa fel ca durata partidei sa fie de 147 sau 180 de minute! Exact ca in exemplul tau de mai sus! pana castiga cine ''trebuie''! Omu' bubuie ceva! Si-asa e la final de mandat! ''Probabil''!!! Ciiiiine stie.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. George uite ce fac astia de la FRF: Conform noilor prevederi din ROAF, un club care se retrage sau e exclus din competiţie poate ajunge, în acelaşi timp, "în eşalonul inferior" şi "în ultima categorie competiţională" * Adrian Stîngaciu, jurist FRF: "E adevărat, se bat cap în cap".

      Ștergere

Trimiteți un comentariu