Lista cu bonusurile caselor de pariuri pentru romani



Mulți dintre voi căutați pe google o listă cu bonusurile caselor de pariuri pentru români și, deși e o perioadă în care Bwin, Gamebookers, Partybets și Offsidebets s-au retras de la noi, mai sunt destule case care oferă bonusuri.

O să încep cu cea mai cunoscută casă englezească care are meniul în limba română și care oferă încă un bonus mare: bet365. Bet365 oferă un bonus de 100% la prima depunere până la 200 de ron iar rulajul este de 3 ori toată suma(depunerea plus bonusul primit) pe cote de minim 1,50. În plus mai aveți încă 100 de ron bonus pentru mobil.
Betfair nu mai oferea bonusuri pentru români, nici măcar Refer and Earn, dar au schimbat politica în ultima vreme. Dacă nu aveți încă un cont la cea mai cunoscută casă de exchange bets- betfair puteți să aruncați o privire ca să vedeți ce sume de bani se învârt pe acolo, mai ales acum când oferă promoția celor 20 de euro returnați, dacă primul vostru pariu pe o cotă minimă de 1,20 a fost pierdut.

Sportingbet oferă un bonus de 50% până la 100 de ron, iar voi trebuie să depuneți 200 de ron ca să primiți bonusul de 100. Întreaga sumă trebuie rulată de 5 ori pe cota minimă de 1,50, iar depunerile prin moneybookers sau Neteller nu sunt acceptate pentru obținerea bonusului.
Bonusul celor de la Doxxbet a început a fost de 200 de euro iar acum este de 650 de ron, 50% din prima depunere dar un rulaj foarte greu de realizat, de cel puțin 12 ori la cote de 1,60.
Bet-at-home o casă de pariuri cu multe cote mici, oferă un bonus de 20 de euro sau 80 de ron, 50% din prima depunere. Suma totală, depunerea plus bonusul, trebuie rulată de 3 ori pe cote de minim 1,50.

WBX exchange oferă jucatorior noi care își deschid cont un bonus de £25 (lire englezești). Bonusul este împărțit în mai multe părți. Prima parte £10 o primiți după ce ați deschis cont și ați câștigat sau ați pierdut £100 în cadrul WBX exchange. Se calculează profitul net făcut de voi la pariuri. De exemplu dacă ați câștigat £40 la fotbal și ați pierdut £60 la tenis, puteți primi freebetul de £10 pentru că cele două sume de bani fac un total de £100.
Dacă v-ați apucat de pariuri online trebuie să aveți cont și la o casă asiatică, în cazul de față Sbobet. Sbobet oferă un bonus de are și un bonus de 170 de euro, 150 lire sterline sau 228 de dolari depinde în ce monedă vreți să pariați, care reprezintă 15% din prima voastră depunere.
Când deschideți contul introduceți codul DEPBON4 pentru a primi bonusul care este valabil până la data de 31 iulie 2013.

O altă casă asiatică, 12Bet oferă un bonus de 20% până la 190 de lire sterline, dar ai de făcut un rulaj mare, de 10 ori toată suma.
Betclic, casa de pariuri care a fost pe tricoul celor de la Juventus în trecut, oferă un bonus de 40 de ron. Dacă ai pierdut primul pariu de 40 de ron vei primi înapoi suma pariată.
Unibet oferă un pariu fără risc care poate ajunge până la 150 de ron. Dacă ați pierdut primul pariu veți primii banii înapoi, dar nu este chiar așa de simplu, pentru că va trebui să faceți rulajul: bonusul primit va trebui rulat de 12 ori.

Această listă mai poate fi îmbunătățită chair de voi, cititorii mei, dacă lăsați un comentariu despre orice alt bonus oferit de casele de pariuri pentru români, iar eu o să completez acest articol la zi, cu informațiile necesare.
Să auzim numai de bine.

S-ar putea sa iti placa si Cele mai bune variante de pariuri

Comentarii