Pentru cei care joaca mai multe meciuri pe un bilet


Zilnic aud prin cartier expresia de genul: 'Frate, iar am pierdut la ultimul meci pe bilet! Mi se întâmplă asta de o lună de zile, e clar că sunt ghinionist'.
Poate pentru unii dintre voi ce o să scriu acum vi se pare ceva banal, pentru că aveți vechime la pariuri dar sunt unii care încă nu știu un lucru simplu.
Atunci când joci mai multe meciuri pe bilet la o casă de pariuri de la colț de stradă și din 10 meciuri de exemplu ai prins 9 și mai ai unul spre seară să îți iasă biletul, trebuie neapărat să joci contra cu o sumă mare ca să fii pe plus indiferent de rezultatul acestui ultim meci.

Dacă ai pariat 10 ron pe mai multe meciuri pe un bilet, ai un câștig aproximativ de 1000 de ron(10 milioane vechi) și mai ai un singur meci pe o cotă de la victorie de 1,50, trebuie să pariezi 500 ron pe x2 pe acelasi meci la o cotă de 2,50 și indiferent ce se întâmplă ai făcut bani în ziua respectivă.
Ăștia 500 de ron pariați trebuie împărțiți în 5 pariuri mai mici pe X2, că să nu depășiți câștigul de 600 de ron și să mai dați niște bani în plus la stat.
Astfel acum aveți un câștig de 500 de ron garantat și stați liniștiți la ultimul meci, la o bere cu băieții. Dacă vă place adrenalină nu jucați contra și așteptați să aveți noroc până la capăt, dar să nu va aud că va văitați că iar ați pierdut la ultimul eveniment.

S-ar putea ca mulți dintre voi să știți lucrurile astea de bază, dar zilnic sunt persoane care împlinesc 18 ani și vor să se apuce de pariuri și e bine să găsească astfel de informații cât mai des posibil.
Blogul asta e făcut să ajute pariorii și nu să umple buzunarele( care sunt deja mult prea pline, pentru că 95% dintre pariorii din întreagă lume sunt pe minus) caselor de pariuri online sau de la colțul străzii.
Bineînțeles că puteți juca contra și la o casă de pariuri online, nu se supără nimeni.
Baftă!

Comentarii