Strategia cu bilet multiplu


Strategia cu bilet multiplu denumita si The Reverse System face in asa fel incât pierderile pe termen lung la pariuri să fie minime. Doar într-un singur caz sunteți pe minus, insă în rest ați făcut bani și în ziua respectivă.
Să vă explic cum funcționează această strategie.
În primul rând trebuie să alegeți meciuri cu doar 2 rezultate posibile, de exemplu: volei, tenis, baseball sau handicap asiatic pe fotbal sau over și under pe goluri sau puncte la baschet, volei, handbal, sau orice alt sport.
Avem 3 meciuri cu următoarele cote
1.Steaua cotă la victorie 2 vs Dinamo cotă la victorie 1,85
2.Rapid cotă la victorie 2 vs Petrolul cotă la victorie 1,85
3.U.Cluj cotă la victorie 2 vs CFR Cluj cotă la victorie 1,85

Pariați 3 unități pe cota 2= 6(suma poate fi 10 ron, 100 ron, 200 de euro, 50 dolari,etc) pe victoria Stelei, Rapid și U.Cluj toate single, adică 3 unități pe Steaua, 3 unități pe Rapid și 3 unități pe U.Cluj.
Apoi facem un bilet multiplu din adversarele lor și anume: Dinamo, Petrolul și CFR.Cluj(1,85 X 1,85 x 1,85= 6,33)
Punem 2 unități pe acest multiplu la cota de 6,33 și avem un câștig posibil de 12,66.

Dacă este să câștigăm toate meciurile de single pe Steaua, Rapid și U.Cluj avem 6X3 =18 unități din care scădem 9 unități pe care le-am pariat pe fiecare(câte 3 pe victoria fiecărei echipe) - 2 unități pentru că am pierdut biletul multiplu pe Dinamo, Petrolul și CFR Cluj și rămânem cu 7 unități pe plus.
Dacă câștigăm 2 din 3 pe meciurile single(câștigăm pe Steaua și Rapid și pierdem pe U.Cluj) o să avem un câștig de 12 unități din care scădem 9 unități pe care le-am pariat pe fiecare, minus 2 unități pe care le-am pierdut la biletul multiplu și o să avem un plus de 1 unitate.
Dacă pierdem toate meciurile single și am avut o zi proastă, tot vom fi pe plus pentru că am câștigat biletul multiplu. Am câștigat la multiplu sumă de 12,66 unități din care scădem unitățile pariate pe meciurile single 12,66 – 3 – 3 – 3 = +3,66 unitati.

Singură problemă apare când suntem neinspirați și castigam doar un meci single din 3. Avem un singur meci câștigător de 6 unități din care trebuie să scădem 9 unități pariate pe meciurile single, minus 2 unități pe biletul multiplu. Avem un -5 la unități.
E o strategie bună pe termen lung și în general dacă aveți grijă ce meciuri alegeți, puteți prinde des 2 castigatoare din 3 meciuri pe single.
Ar fi bine sa jucati la Pinnaclesports acolo unde cotele sunt mai mari decat la alte case de pariuri online si unde nu exista problema sa fiti limitati.

Comentarii