Carte despre pariuri


Printre numeroasele cărți despre pariuri se distinge una care are peste 22 de strategii de pariuri, scrisă de Frank Belanger. Această carte despre pariuri, denumită Bookie Buster este în limba engleză, așa că, dacă stăpâniți această limbă de circulație internațională, vă spun că merită citită. Dacă vreți să înțelegeți mai multe despre lumea asta dificilă a pariurilor, trebuie să aruncați o privire în Bookie Buster.
Cartea are explicații clare despre banca pe care trebuie să o alocați pentru pariuri dar și despre money management. Din toate strategiile pentru pariuri oferite de Belanger majoritatea se aplică pe MLB(baseball american), dar sunt vreo 5 care merg aplicate pe fotbal, tenis sau orice alt sport pe care pariați.
Autorul acestei cărți a fost și parior profesionist și a făcut peste 100.000 de dolari în 2 ani aplicând doar strategiile prezentate în carte.

Și pentru că îmi place să împart tot cu voi, pariorii români, vă pot da linkul către această carte. Nu îl public aici pentru că nu vreau să am probleme cu drepturile de autor sau alte tâmpenii.
Tot ce trebuie să faceți, că să vă dau linkul către Bookie Buster, este să lăsați un comentariu la această postare în care să precizați de când timp pariați și dacă pariați la colț de stradă, la case de genul Casa Pariurilor sau online?
Apoi să trimiteți un email la pariuri2009@yahoo.com în care să spuneți numele cu care ați comentat și eu să va răspund cât pot de repede. Acolo o să găsiți linkul atât de mult așteptat către cartea lui Frank Belanger.

M-am decis sa va dau linkul promis direct in postare. Carte pariuri
Nu lăsați comentarii cu anonim pentru că nu vă trimit linkul.Comentarii

 1. Buna sant un parior inrait pariez de peste 10 ani, cel mai mult la colt de strada gen skay, superbet,publicbet e.t.c.de asemenea devorez tot ce prind despre pariuri.pingyury.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Gyury ti-am lasat un comentariu pe contul tau de google+. Ai acolo linkul.Bafta!

   Ștergere
 2. Salut Gyury. TRimite-mi un email la pariuri2009@yahoo.com si eu o sa iti trimit linkul.Nu il pot publica aici.Bafta!

  RăspundețiȘtergere
 3. Salut!

  Imi poti trimite si mie cartea te rog?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Adrian ti-am trimis mail acum 5 minute cu linkul respectiv.Bafta!

   Ștergere
 4. pariez de circa 7 ani sper sa dau intr-o lovitura

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Liviu linkul e in articol la final, in ultima fraza:M-am decis sa va dau linkul promis direct in postare.
   Bafta!

   Ștergere
 5. imi poti trimite si mie cartea te rof frumos???

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Vezi ca e un link la sfarsitul articolului - Carte pariuri
   Da clik pe link si se va deschide cartea cu strategii de pariuri.

   Ștergere

Trimiteți un comentariu