Ce e void la pariuri?



Ce e void la pariuri?
Un pariu void poate să apară în diferite situații. Atunci când o casă de pariuri îți dă void la un pariu înseamnă că suma pariată este returnată, nu vei câștiga pariul dar nici nu vei pierde.
Cazurile cele mai des întâlnite sunt la casele asiatice, la pariurile pe handicap asiatic la victorie sau pariurile pe goluri.
Dacă de exemplu avem meciul dintre Barcelona și Milan și am pariat peste 2 goluri handicap asiatic și meciul se termină 1-1, pariul este void pentru că s-au marcat exact 2 goluri. Suma este returnată. Dacă se marca un gol mai mult câștigăm pariul, dacă nu se marca sau se înscria doar un gol, pariul era pierdut.
Din cauza asta mulți pariori cu experiență preferă aceste pariuri pe handicap asiatic.

Un alt caz în care pariul tău este void este următorul: Să zicem că pariezi că un atacant care e titular va înscrie primul gol într-un meci, dar acel atacant se accidentează la încălzire și nu mai joacă. Pentru că nu a evoluat în acel meci pariul este void și primești banii înapoi.
Se mai întâmplă ca o casă de pariuri să greșească cotele și să ofere pentru victoria lui Real Madrid cota 1,95 într-un meci cu o echipă slabă de genul Almeria.
Mulți pariori vor profita de această greșeală, dar casa de pariuri nu va plăti pe această cotă greșită și va da void, iar pariorii nu vor câștiga nimic.
De asemenea unele case de pariuri dau pariu void când un jucător de tenis se retrage dintr-un meci din cauza accidentărilor.

Avantajele pariului void există în cazul în care ai pariat pe o echipă dar e condusă cu 3-0 și e minutul 85. În minutul 86 intră suporterii pe teren, arbitrul oprește meciul și nu se mai joacă. Tu însă vei primi banii înapoi pentru că majoritatea caselor de pariuri dau void în acest caz.
Dacă însă ai pariat pe goluri, să zicem peste 2,5 și scorul în momentul când au intrat suporterii pe teren în minutul 86 este 3-0 pentru oaspeți, pariul tău este câștigător.

A fost un caz și la noi, cu Dinamo în Europa League atunci când arbitrul austriac Thomas Einwaller a decis intreruperera meciului Dinamo - Slovan Liberec in minutul 88, după ce suporterii de la Peluza Cătălin Haldan au pătruns pe pista de atletism din jurul terenului.
Toate pariurile pe victorie sau egal la acel meci au fost void.



Comentarii