Pareri despre Pinnaclesports


Păreri despre Pinnaclesports

Este o casă de pariuri care are cote foarte mari. Este casă de pariuri care nu a limitat niciodată pe nimeni și care încurajează tradingul. Astfel pinnaclesports devine raiul celor care fac trading pe sume mari sau foarte mari.
Astfel dacă ai cont la această casă și la Betfair poți face trading ușor(așa numitele pariuri sigure sau sure bets atunci când te folosești de diferențele de cote de la 2 case de pariuri și câștigi orice s-ar întâmpla).
În cazul retragerilor se mișcă foarte repede pentru că am făcut o retragere prin moneybookers și au ajuns banii în 10 minute.

Dezavantajele sunt următoarele: Nu are bonus la prima depunere, nu are meniu în limba română și cel mai important lucru, dacă faci mai mult de o retragere în 30 de zile trebuie să plătești o taxa. Adică dacă ai retras în August o sumă de bani și vrei să mai faci încă una în aceeași lună, va trebui să plătești o taxa pe lângă retragerea ta sau să aștepți să vină 1 Septembrie că să faci o altă retragere.

Nu există o casă de pariuri care să fie pe gustul tuturor. Așa că dacă vrei să pariez pe handicap asiatic pariază la casele asiatice: 12bet, sbobet. Dacă încă mai crezi în Omul-Păianjen și îți place să pariezi 30 de meciuri pe un bilet poți juca la bwin, expekt, bet-at-home, pentru pariuri single poți opta pentru
sau dafabet, pentru cricket ai betfair, pentru sporturi care se joacă în Europa gen: baschet, handbal,volei ai BETDAQ.

Concluzia este că poți jucă unde vrei, la pinnaclesports sau la o altă casă de pariuri. Ideea este să ne alegem cota cea mai bună.

Comentarii