Pariusigur.com


Era momentul sa trec la un domeniu propriu. Linkul blogului era prea lung: http://pariuri2009.blogspot.ro, greu de retinut si greu de tastat, cu numere imediat dupa cuvantul pariuri. Blogul este online de cel putin 4 ani si atunci, la inceput, nu stiam ca numele unui blog sau site trebuie sa fie scurt si usor de memorat.
De azi inainte siteul are terminatia .com si este foarte simplu si pe intelesul tuturor: www.pariusigur.com

Am cautat sa cumpar domenii cu numele pariurisigure.com sau .ro sau .net si nu erau disponibile. Nu am gasit nici macar pariuri-sigure.com /ro/net pentru ca asocierea acestor cuvinte inseamna mult pentru un parior roman si erau deja toate achizitionate.
Si am decis sa raman la numele siteului pariusigur.com decat sa fac o alegere grabita si sa pun un nume fortat de genul pariurisigur-e.com sau alta aberatie pariuri-s.com.

Pentru voi, cititorii acestui site, lucrurile nu s-au schimbat. Chiar daca o sa cautati pe google numele blogului din trecut sau cuvintele cheie: pariuri sigure, strategii pariuri sau biletul zilei florin, o sa ajungeti tot pe acest site pentru ca google face redirect de la pariuri2009.blogspot.ro la pariusigur.com
O sa aveti zilnic Biletul Zilei, articole doar despre pariuri si sport fara alte tampenii de can-can cu femei dezbracate sau cu titluri: Soc!! Piturca a scuipat un egal plictisitor cu Slovenia sau Mutu a trecut la alta categorie, a batut un bucatar!
Si in plus Sambata, va promit ca o sa scriu despre o noua strategie interesanta pentru pariuri dar nu vreau sa va dau prea multe amanunte acum, pentru ca nu vreau sa va stric surpriza.
Daca vreti sa cititi si altceva ce nu este inca postat pe acest site, folositi comentariile si o sa tin cont de orice idee venita din partea voastra. Pentru ca stiu ca va intereseaza ce e mai bine pentru voi ca pariori, nu ce oferta are acum betfair.

Comentarii