Schimbari majore ale acestui blog


Pentru ca au inceput deja campionatele puternice (Germania,Olanda,Franta) si in curand vor incepe Italia, Spania, Anglia o sa aveti inca un specialist pe acest blog in pariuri, in afara de mine. Este vorba de Vlad Dobroteanu care este un parior cu vechime si un specialist al campionatelor din Anglia, Franta si Germania.
Va prefeta anumite meciuri alese de el cu 24 de ore inainte de inceperea lor sau cel tarziu in dimineata din ziua disputarii meciului.
Iata o mostra din prefata meciului din Franta de ieri:

Astazi incepe Ligue 1! Prologul primei etape este meciul dintre ultimele 2 campioane ale Frantei: Montpellier - PSG. Daca parizienii s-au intarit prin aducerile lui Edinson Cavani si Marquinhos, si au adus un nou antrenor, Laurent Blanc in locul plecatului la Real Madrid, Carlo Ancelotti, echipa din Montpellier sta mai rau ca in anii trecuti in mai toate compartimentele. Antrenorul care le-a adus titlul acum 2 ani, Rene Girard a semnat cu Lille, in locul sau fiind adus Jean Fernandez.
Alte schimbari notabile ar fi urmatoarele: pierderea lui Belhanda la Dynamo Kiev(despre care s-a zvonit ca regreta mutarea in capitala Ucrainei chiar dupa primul meci), cat si plecarile lui Bedimo, Utaka si Charbonnier. Singurul plus ar fi ramanerea atacantului Emanuel Herrera. Antrenorul celor de la Montpellier spune ca punctul forte al echipei este defensiva, desi sunt destui jucatori tineri.
De cealalta parte, Laurent Blanc mentioneaza ca PSG va intra in ritm abia dupa 3-4 etape desfasurate, iar Cavani beneficiaza de un antrenament special care sa il faca sa se acomodeze cat mai repede. Obiectivul parizienilor in acest sezon este castigarea campionatului si de a ajunge cat mai sus in toate cupele fata de anul trecut cand au fost eliminati in sferturi de finala din toate cele 3 cupe in care au participat(Champions League,Coupe de la France,Coupe de la Ligue).

Echipele:
Montpellier (4-3-3) Jourden - Tiene, El Kaoutari, Hilton, Congre - Cabella, Stambouli, Marveaux - Mounier, Herrera, Camara.

PSG (4-4-2) Sirigu - Maxwell, Silva, Alex, Jallet - Pastore, Matuidi, Verratti, Lucas - Ibrahimovic, Lavezzi. Cavani este rezerva.Parerea mea este ca va debuta in repriza a 2-a sub culorile lui PSG!

In afara de aceasta colaborare, o sa adaug la acest blog o pagina dedicata Strategiilor pentru pariuri. O sa gasiti acolo toate strategiile folosite de mine in trecut sau altele care au fost prezentate de pariori profesionisti din toate colturile lumii.
Bafta!

Comentarii