TAS a hotarat ca Rapid sa fie exclusa din LIGA 1


Aceasta decizie incurca rau planurile FRF cu tot cu specialistii ei.Toate rezultatele Rapidului trebuie anulate iar Concordia trebuie sa joace cu Vaslui si cu Viitorul. Steaua nu mai joaca cu Rapid. Rusine Mitica Dragomir si Mircea Sandu pentru ca va bateti joc de fotbalul romanesc.
Derby-ul etapei a 3-a din Liga 1, dintre Steaua şi Rapid, programat sâmbătă, de la ora 21:00, în direct la Digi Sport 1, nu se va mai disputa!

TAS a dat dreptate Concordiei Chiajna, după memoriul depus în urma deciziei de disputare a barajului de rămânere în Liga 1 cu Rapid.

"Ştiam că aşa se va întâmpla. Lumea zicea că sunt nebun, dar eu mă bazam pe lucruri concrete. În această dimineaţă am fost anunţaţi de avocat şi de cei de la TAS că am câştigat. Rapid nu avea cum să continue în Liga 1, deoarece nu a primit licenţă de funcţionare pentru această categorie.

Rămâne să vedem ce decide federaţia. FRF e obligată să ne repună în drepturi şi să retrogradeze Rapidul", a declarat antrenorul Concordiei, Ionuţ Chirilă, în exclusivitate pentru digisport.ro.

Astfel, deşi Rapid a câştigat barajul cu Chiajna cu scorul de 2-1, conform regulamentului, într-o astfel de situaţie giuleştenii urmează să fie retrogradaţi în Liga a II-a, în timp ce locul lor în Liga I ar urma să fie luat de Concordia Chiajna.

Comentarii