Strategia +3



Strategia +3 este destul de simplă și merge doar dacă pariați doar un singur meci pe bilet. De ani de zile vorbesc și cu pariorii de la colț de stradă care pariază 10 meciuri pe bilet să parieze mai puține(maxim 3) sau doar unul, dar și cu cei din online care preferă orice altceva să facă, decat să se disciplineze în lumea asta dubioasă a pariurilor.

Să zicem că pornim la drum cu un pariu de 20 de unități, un singur meci pe bilet, cota 2. Dacă câștigăm pariul începem iar de la pasul 1 care este reprezentat de cele 20 de unități.
Dacă pierdem primul pariu mai adăugăm 3 unități la cele 20 și pariul al doilea va fi 23 de unități. Dacă câștigăm scădem 2 unități și așa mai departe până o să fim pe plus. Atunci o luăm de la capăt cu pasul 1 si anume 20 de unități.

Exemplu:
1.Primul pariu pierdut de 20 de unități pe cotă 2. Suntem pe minus 20 de unități.
Adăugăm 3 unități și noul pariu va fi de 23 de unități pe cota 2 pe care îl câștigăm. Avem un total de 46 de unități din care scădem 20 pierdute la primul pariu plus 23 miză pentru al doilea pariu. Câștig 3 unități.
Incepem iar de la pasul 1.

2.Primul pariu pierdut de 20 de unități pe cota 2. Suntem pe minus 20 de unități.
Adăugăm 3 unități și noul pariu va fi de 23 de unități pe cota 2 pe care îl pierdem. Suntem cu balanța la -43 de unități până acum.
Al treilea pariu va fi de 26 de unități(ultimul pariu a fost de 23 și mai adugam 3 unități). Pe acesta îl câștigăm și balanța arată așa: -17 unități.
Acum pentru că am câștigat, scădem 2 unități din pariul anterior adică 24. Pe care îl pierdem și balanța arată acum -41 de unități.
La următorul pariu adăugăm 3 unități, deci suma va fi 27. E un pariu câștigător iar balanța este acum -14.
Pentru că am câștigat acest pariu scădem 2 unități și suma de pariere a devenit 25. Câștigăm și de data asta, iar balanța devine +11 unități.
Ne oprim și pornim iar de la pasul 1, adică 20 de unități.

Sper că a fost destul de clar, atunci când pierdeți adăugați 3 unități, iar când câștigați, scădeți 2 unități. Asta reprezinta Strategia +3.
Baftă!

S-ar putea sa iti placa si Strategie pariuri Labouchere

Comentarii