Top 5 sportive sexy



Locul 1 Leryn Franco

Leryn Franco este cunoscută ca fiind una din cele mai atrăgătoare aruncătoare de sulițe de la Jocurile Olimpice din 2008.
Este una din puținele sportive care reușesc să se lanseze și în lumea modeling-ului, ea fiind apreciată pentru frumusețea ei, fapt care îi aduce multe beneficii atunci când rezultatele în competițiile sportive nu sunt mulțumitoare.
Locul 2 Gina Carano

Gina Carano e o fostă luptătoare de MMA, acum actriță și model pentru fitness. A început sporturile de contact cu box thailandez și după a trecut la Mixt Marțial Arts.
În 2011 a jucat în filmul de acțiune Haywire, având rol principal, dar și un rol secundar în Fast Furios 6.

Locul 3 Maria Sharapova

Toată lumea recunoaște țipătul Sharapovei atunci când joacă tenis. Sunetele pe care le scoate sunt mult peste orice poate o actriță porno în cazul decibelilor.
Este o jucătoare profesionistă de tenis din Rusia, câștigatoare a 3 Turnee de Mare Șlem: Wimbledon, U.S. Open în anul 2006 și în 2008 Australian Open.

Locul 4 Maria Kirilenko

Maria Kirilenko e o jucătoare de tenis bună dar care nu a reușit să câștige un Turneu de Mare Șlem. A câștigat medalia de bronz la Olimpiada din Londra în 2012 și în iunie 2013 a reușit să ajungă pe locul 10 WTA, cea mai buna poziție atinsă în toată cariera.

Locul 5 Kyra Gracie

Kyra Gracie face parte din cea mai puternică familie de luptători MMA și jujitsu brazilian. De fapt membrii acestei familii, pe la începutul anilor 2000, au revoluționat sporturile de contact, prin provocarea tuturor stilurilor de luptă de arte marțiale într-un singur turneu. Lupte, box, muay thai, judo, jujitsu brazilian, karate tradițional, kung fu, absolut toate stilurile de luptă au fost prezente în Octogon.
Kyra Gracie este printre puținele femei care au centura neagră în jujitsu brazilian, Campioană Mondială de Jujitsu Brazilian în anii 2004, 2006, 2008, 2010 plus Campioană Mondială ADCC în anii 2005, 2007, 2011.

Ma gasesti si pe Google

Comentarii

Trimiteți un comentariu