Inca o victorie in MMA


Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei cu care ma antrenez de ani de zile, Radoi Constantin a obtinut inca o victorie in MMA. MMA reprezinta prescurtarea de la Mixt Martial Arts si este cel mai greu sport de contact pentru ca trebuie sa combini aproape toate sporturile posibile: lupte libere sau greco-romane, judo, box, box-thailandez, ju jitsu brazilian, etc. In afara de tot ce am scris mai sus, trebuie sa ai o conditie fizica de invidiat.

Infruntarea s-a disputat la Cluj-Napoca in cadrul UFT - Ultimate Fighting Tournament si meciul fusese programat pentru 3 reprize de 5 minute.

Radoi Constantin plin de sange la finalul meciului. Nu era sangele lui, doar al adversarului Munteanu Virgil.

In prima repriza Munteanu Virgil care vine din lupte, dupa cateva schimburi de lovituri in picioare, a dus lupta la sol. Acolo a incercat cu lovituri puternice de pumni sa termine meciul cat mai repede. Radoi Constantin care este unul intre cei mai buni practicanti de jujitsu de la noi a reusit sa ramana calm si sa blocheze o mare parte
din lovituri. Munteanu a lovit si a primit lovituri prima repriza dar gazul(conditia fizica) a inceput sa ii dispara.
Radoi cu o lovitura de genunchi i-a deschis fruntea si sangele a inceput sa se imprastie peste tot.

In repriza a 2- a Radoi l-a prins pe Munteanu intr-un triunghi cu picioarele( e o miscare de jujiitsu) si a inceput sa loveasca cu pumnii zona ranita si insangerata a lui Munteanu. In avalansa de pumni, invinsul a primit si o lovitura de pumn in barbie si meciul s-a terminat.
A fost un meci pe cinste care a ridicat sala in picioare.

Munteanu si rana adanca din frunte provocata de zecile de lovituri aplicate de Radoi Constantin.

Tot in cadrul UFT - Ultimate Fighting Tournament, un alt coleg de antrenament, Costache Sebastian de la Ager Club Targoviste l-a invins pe Bunea Izidor - Kudokai Atlassib Sibiu.
Un meci strans, un meci cu multe rasturnari de situatie, un meci pierdut de Izidor prin arm-bar.
Bravo baieti!

Comentarii