Mafia pariurilor loveste si in UK


Până acum 2 zile se credea că fotbalul englez este imun la meciuri aranjate. O investigație a ziariștilor de la The Telegraph a scos la iveală multe meciuri trucate și o grupare puternică de pariori specializați în aranjarea meciurilor, mai pe limba noastră: blaturi.

Wilson Raj Perumal este acuzat că a aranjat zeci de meciuri din toată lumea.

Pariorul arestat acum cateva zile in UK a declarat că aranjarea meciurilor în Marea Britanie costă mai mult față de alte zone. Plătea până la 70.000 de lire sterline unor jucători din ligile inferioare din Anglia, care trebuiau să marcheze 2 goluri în prima repriză și încă 2 goluri în repriza a doua.
Semnalul că meciul era aranjat era următorul:
Unul dintre jucătorii cumpărați lua un galben intenționat în primele 10 minute. Asta însemna că șmecheria cu 4 goluri este în desfășurare și pariorii de pe piețele din Asia începeau parieze live sume mari pe acel meci.

Pe la începutul anului la meciul dintre echipele britanice din Conference Premier: Welling și Billericay Tow s-au pariat peste 2 milioane de euro mai mult decât la meciul Barcelonei din Champions League din aceeași zi. Această sumă imensă a fost pariată la bet-exchange-urile din Asia, deși la meciul Welling vs Billericay Tow au fost prezenți doar 408 spectatori. Trageți voi concluziile.

6 persoane au fost deja arestate în UK, 2 cetățeni din Singapore și 4 fotbalisti englezi, dar pentru că sunt încă în anchetă, numele fotbaliștilor nu au fost dezvăluite presei. Însă cei 2 cetățeni din Singapore au declarat că au făcut blaturi cu jucători de fotbal în multe campionate din Europa, chiar și la calificările pentru Campionatul Mondial din Brazilia(cel puțin 15 meciuri oficiale).
Cei din mafia pariurilor mai lucrau cu un agent FIFA care organiza amicale prin toată lumea și acolo făceau aranjamentele. De asemenea au reușit blaturi în campionatele Franței, Belgiei, Irlandei, Suediei. Au încercat și în Bundesliga dar nu au reușit pentru că salariile jucatoriilor de acolo sunt mari și nu există la nemți ispita îmbogățirii peste noapte.

Național Crime Agency (NCA) din Anglia a lansat o investigație în toate ligile inferioare pentru a afla toate tentaculele mafiei pariurilor care se răspândește ca o boală în toată lumea.
Și eu mai vreau să câștig bani din pariuri în condițiile astea...






Comentarii