Nu pariati la geobet.com, gr88.com si buldog777.com


Depun și joc la multe case de pariuri online ca să știu atat avantajele dar și dezavantajele anumitor bookies.
La casele de pariuri geobet.com, gr88.com și buldog777.com să nu pariați pentru că rămâneți fără bani. După ce ați depus, ați pariat la aceste case de pariuri online și vreți să retrageți, apar problemele.
Eu am depus la gr88.com nu am vrut bonusul, pentru că știam că la o casă nouă e posibil să fie niște termeni greu de realizat pentru eliberarea bonusului.
Am depus prin card și am început să pariez live.


Am câștigat, am pierdut dar cam într-o luna mi-am triplat suma depusă. Înainte să retrag am încărcat pe siteul lor copii de pe documentele mele în așa fel încât verificarea identitatii să nu fie o problemă.
Mai oameni buni chiar și după 30 de zile, nu exagerez deloc, copiile de pe actele mele sunt pe site în Pending(Asteptare). Nimeni de la gr88.com nu s-a deranjat să verifice actele alea.
Când am văzut că sunt nesimțiți le-am trimis email. Mi-au cerut copii de pe
cartea de identitate, copii de pe cardul cu care am depus, față și verso, copii de pe un extras bancar că să verifice adresa. Pentru că sunt un parior cu vechime, le aveam la îndemână și le-am trimis tot ce au cerut.

Nu era de ajuns. Probabil trebuia să le trimit și o hârtie de la învățătoarea mea din clasa a 2-a în care să se precizeze că nu am aruncat cu pietre când eram mic.
Stau calm și încerc altceva. Depun cu Neteller o sumă de bani. Joc câteva pariuri și încerc retragerea prin Neteller. Am încercat să retrag exact suma depusă prin Neteller că să evit alte probleme la retragere.
Retragerea în Neteller este și acum în Pending după o săptămâna...

Dacă nu aveți ce face cu banii sau vă plictisiți și vreți dureri de cap depuneți la una din casele geobet.com, gr88.com și buldog777.com și banii voștrii nu îi mai vedeți.
Cei de la gr88.com nu au vrut să îmi onoreze retragerea deși le-am trimis toate actele cerute, iar eu am scris acest articol cu dedicație.
Nu pariați la geobet.com, gr88.com și buldog777.com!

Comentarii