Realizari in 2013
Ianuarie- Am pus bazele unui nou site www.rosudirect.com despre casino, bonusuri fără depunere, strategii pentru ruletă, etc.
Martie- Am făcut prima reclamă în afara mediului online. Am pus un baner mare într-un complex sportiv din oraș, unde se joacă fotbal pe teren sintetic. Vezi poza de mai sus.
Aprilie- Am câștigat o sumă frumoasă din afiliere . Am avut norocul să își deschidă cont de pe siteul meu un parior plin de bani, iar suma câștigată de mine doar în luna asta e foarte mare. Omul pariază 500 sau 1000 de euro doar pe un meci. E super jucător.
William Hill este una dintre cele mai mari case de pariuri online. Pentru mai multe informații și o ofertă diversificată de pariuri sportive, faceți clic aici: http://sports.williamhill.com/bet/ro

Iunie- Siteul www.rosudirect.com a trecut la wordpress. O nouă temă și promovare online și a pokerului. Aceste lucruri nu se puteau realiza fără
Filip, un adevărat zeu în wordpress.
Iulie- Un super colaborator scrie conținut original si de calitate pe acest site de pariuri. Vlad Dobroteanu e specialist în multe campionate puternice din Europa și știe tot despre accidentări, arbitrii, probleme cu anumite contracte ale jucătorilor de fotbal, etc.
August- Cumpăr domeniul www.pariusigur.com și siteul devine unul profesionist. Se încărca repede, este ușor de navigat. În plus apare o noua pagină: Strategii pariuri care are mare succes.

Octombrie- Sunt colaborator alături de Marius la un nou proiect despre pariuri în limba română: www.deprepariuri.com
Noiembrie- Cu sprijinul lui Filip ia naștere un nou site despre pariuri, de data asta în limba engleză: www.elitebookies.com
Este un plan B pentru mine, în cazul în care se decid nenorociții ăștia de la putere să interzică pariurile online în România.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?