Realizari in 2013




Ianuarie- Am pus bazele unui nou site www.rosudirect.com despre casino, bonusuri fără depunere, strategii pentru ruletă, etc.
Martie- Am făcut prima reclamă în afara mediului online. Am pus un baner mare într-un complex sportiv din oraș, unde se joacă fotbal pe teren sintetic. Vezi poza de mai sus.
Aprilie- Am câștigat o sumă frumoasă din afiliere . Am avut norocul să își deschidă cont de pe siteul meu un parior plin de bani, iar suma câștigată de mine doar în luna asta e foarte mare. Omul pariază 500 sau 1000 de euro doar pe un meci. E super jucător.
William Hill este una dintre cele mai mari case de pariuri online. Pentru mai multe informații și o ofertă diversificată de pariuri sportive, faceți clic aici: http://sports.williamhill.com/bet/ro

Iunie- Siteul www.rosudirect.com a trecut la wordpress. O nouă temă și promovare online și a pokerului. Aceste lucruri nu se puteau realiza fără
Filip, un adevărat zeu în wordpress.
Iulie- Un super colaborator scrie conținut original si de calitate pe acest site de pariuri. Vlad Dobroteanu e specialist în multe campionate puternice din Europa și știe tot despre accidentări, arbitrii, probleme cu anumite contracte ale jucătorilor de fotbal, etc.
August- Cumpăr domeniul www.pariusigur.com și siteul devine unul profesionist. Se încărca repede, este ușor de navigat. În plus apare o noua pagină: Strategii pariuri care are mare succes.

Octombrie- Sunt colaborator alături de Marius la un nou proiect despre pariuri în limba română: www.deprepariuri.com
Noiembrie- Cu sprijinul lui Filip ia naștere un nou site despre pariuri, de data asta în limba engleză: www.elitebookies.com
Este un plan B pentru mine, în cazul în care se decid nenorociții ăștia de la putere să interzică pariurile online în România.


Comentarii