Transferuri de ultima ora


1.Fiorentina încearcă să prindă locurile pentru competițiile europene cu încă un transfer de răsunet. Allesandro Matri a fost împrumutat de la AC Milan pentru 6 luni. În prima conferința de presă pentru gruparea din Florența, atacantul s-a declarat încrezător în a forma un parteneriat de success cu Mario Gomez.

2.Anderson LuA­s de Abreu Oliveira, cunoscut de toată lumea ca Anderson de la Manchester United este împrumutat până în vară la Fiorentina. Gruparea viola are dreptul de cumpărare a jucătorului pe care și-l poate exprima până la sfârșitul lunii iunie pentru o sumă de cel puțin 6,5 milioane de euro. Managerul diavolilor, David Moyes, a confirmat mutarea pentru că mijlocașul se plânge că nu joacă deloc.

3.Nikica Jelavic a semnat cu Hull City. Atacantul croat de 28 ani a părăsit-o pe Everton pentru a se alătura tigrilor. Managerul Steve Bruce îl insotesteste pe acesta în prima zi la club.
După transferul lui Nikica Jelavic, Hull City a reușit să îl semneze și pe Shane Long de la West Bromwich Albion pentru sumă de 8 milioane de Euro.

4.Nemanja Matic este noul jucător al lui Chelsea. Mijlocașul sârb al Benficai a semnat un contract pe 5 ani și jumătate cu londonezii.

5.Aston Villa l-a împrumutat până la finalul sezonului pe fundașul de bandă al lui Chelsea, Ryan Bertrand. Fundașul a declarat următoarele: Aston Villa este un club fantastic cu un pubic numeros și o istorie aparte. Managerul clubului, Paul Lambert, este de părere că fundașul va aduce cu el experiența jocurilor importante, iar acest lucru este binevenit.

Articol scris de Vlad Dobroteanu.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?