Argentina la Cupa Mondiala 2014


Așa cum v-am promis, cel puțin o dată pe săptămâna, o să prezint echipamentul oficial al unei echipe de top de la Cupa Mondială de fotbal din Brazilia 2014.
Azi este rândul echipei naționale care a dat fotbalului mare pe Maradona, unul dintre cei mai buni fotbaliști din toate timpurile.


Argentina se află pe locul 2 la o cotă de 6,4 la Betfair, ca favorită la câștigarea trofeului, după Brazilia.
Argentina a fost de 4 ori finalistă a Cupei Mondiale și este de 2 ori câștigatoare a trofeului: în 1978 a învins Olanda cu 3-1 în ulltimul act și în 1986, atunci când a învins Germania cu scorul de 3-2.
Jucătorul cu cele mai multe selecții este
Javier Zanetti cu 140, urmat la o distanță mare de Roberto Ayala cu 115.

Cel mai bun marcator din toate timpurile pentru Naționala Argentinei este Gabriel Batistuta cu 56 de goluri, urmat de Hernan Crespo cu 36 de goluri.
Pe locul 3 se află fenomenul Diego Maradona cu 34 de goluri marcate.
Argentina va debuta, la această Cupă Mondială organizată de Brazilia, pe 15 iunie 2014. Va juca cu Bosnia, iar cota la victorie pentru argentinieni este de 1,38 în acest moment. Cotele se vor mai schimba până atunci. Egalul este cotat la 4,3 și o victorie a Bosniei are cota 8.

Eu nu o văd chiar favorită 2 la câștigarea trofeului. În opinia mea locul 2 ar trebui ocupat de Germania. Deși Argentina are un atac letal, apărarea nu este de netrecut, iar Messi nu a făcut încă meciuri memorabile pentru echipa națională.


Comentarii