Arsenal - Bayern Munchen




Oare anul ăsta Bayern Munchen va fi prima echipă care va reuși să păstreze trofeul Champions League 2 sezoane la rând?
În sezonul trecut, Bayern a câștigat în deplasare la Arsenal cu 3-1, iar acasă nu a mai forțat și a pierdut cu 2-0. Când cei de la Arsenal au câștigat în retur, au jucat defensiv, au făcut presing sus și astfel i-au obligat pe nemți să joace cu pase lungi, ușor de recuperat.
Azi, Arsenal joacă acasă și trebuie să marcheze, să atace. Bayern Munchen a evoluat însă față de anul trecut. A venit Guardiola și nemții fac acum posesie, joacă și lateral dar și pe centru, nu se grăbesc în față unei aparari de genul "autobuzul în poartă".

Totuși, Arsenal joacă foarte bine in ultima vreme pentru că este neînvinsă de 12 meciuri la rând acasă. În plus, nici nu au primit gol în ultimele 5 meciuri de pe teren propriu. Arsenal este printre puținele echipe care au ajuns în fiecare an în primăvara europeană a Champions League, în noul format din 2003/04. Doar Real Madrid a mai reușit performanța asta. Dar am citit apoi și statisticile echipei Bayern Munchen și m-am speriat puțin.
În toate meciurile jucate de nemți în deplasare sau acasă au înscris de fiecare dată. Bayern Munchen este o forță în fotbalul european pentru că a câștigat peste 90% din toate meciurile jucate în toate competițiile și este neînvinsă în ultimele 21 de meciuri.

Este crucial pentru Arsenal că Flamini este apt pentru acest meci, mai ales acum, când Arteta este suspendat și Wilshire nu se ridica la nivelul așteptărilor.
Flamini va trebui să facă față mijlocașilor de nivel mondial de la Bayern Munchen: Gotze, Thiago, Lahm, Robben și Muller.
Singura absența importantă de la oaspeți este Ribery.

O să pariez pe victoria echipei Bayern Munchen pe o cotă de 1,80 la william hill. Dacă preferați să pariați pe goluri, puteți încerca peste 2 goluri Handicap Asiatic. Dacă se marchează exact 2 goluri, suma pariată este returnată.



Comentarii