Bonus de 200 ron la Bet365 in 2014

Bet365 nu mai accepta momentan clienti noi din Romania!

Bonusul inițial de 200 ron de la bet365nu s-a schimbat nici în 2014. Dacă la alte case de pariuri online bonusul a dispărut cu desăvârșire sau a fost modificat din 100% la 50%, la bet365 nu este cazul.
Acest bonus este valabil și dacă depuneți cu Skrill, Neteller sau orice card de credit sau debit.

În plus aveți la dispoziție și bonusul pentru mobil care este în valoare de 100 ron. În aceste vremuri când lumea iese în oraș la o cafea sau o bere, în loc să schimbe o vorbă și o privire cu prietenii de la masă, preferă să între de pe mobil pe internet să de un check-în și să interacționeze pe Facebook sau Twitter, bet365 s-a gandit si la pariorii care doresc sa parieze online de pe mobil.
Aveți la dispoziție doar un bonus activ la un moment dat. Dacă aveți bonusul la prima depunere activat trebuie întâi să îl finalizați și doar apoi să rulați bonusul pentru mobil. Toate la timpul lor.

Rulajul bonusului este de 3 ori depozitul plus bonusul, pe cote egale sau mai mari de 1,50. Nu se face rulajul pe handicap asiatic sau pe numărul de puncte la baschet. Aveți la dispoziție 3 luni ca să finalizați bonusul. Pentru că bet365 are o platformă live cu multe evenimente sportive, rulajul bonusului se pooate realiza foarte ușor. Aveți de unde alege meciuri din toate sporturile posibile de la fotbal, tenis, baschet, hochei,snooker, volei, fotbal de sala, curse de cai sau caini, darts pana la sporturile americane: baseball, etc.

In afara de pariuri, bet365 are casino și cameră de poker pe același site. În caz că vă plictisiți de pariuri, puteți oricând să jucați o mână de poker sau să faceți niște bani la ruletă sau sloturi.

Comentarii