Manchester City - Barcelona




Cel mai interesant meci de fotbal din luna Februarie este între Manchester City și Barcelona. Dacă aceste 2 echipe se întâlneau acum câțiva ani, Barcelona era favorită clară la calificare. Dar lucrurile au început să se schimbe ușor, ușor în fotbalul european. Catalanii nu mai sperie pe toată lumea, iar cetățenii s-au întărit puternic și au un procent foarte bun de 92% meciuri câștigate, jucate pe teren propriu.

Marea luptă se va da la centrul terenului. Acolo, uriașul Yaya Toure se va bate pentru fiecare minge cu cel mai bun cuplu de mijlocași din lume:Xavi și Iniesta.
Messi parcă și-a mai revenit, înscrie mult împotriva echipelor mici din Spania. Însă marea problemă a Barcelonei este antrenorul Tata Martino sau Tata Jean, cum îi zicea un prieten. Omul nu are experiență ca antrenor în Europa și a venit să antreneze Barcelona. La sfârșitul sezonului am înțeles că pleacă, așa că nu e o mare presiune pe el în aceste momente.

Meciurile din Champions League sunt foarte greu de pronosticat, deși toată lumea să înghesuie zilele astea să parieze. Eu o să pariez peste 2,5 goluri cu o cotă de 1,70 la william hill . Barcelona înscrie de fiecare data când joacă acasă, dar în deplasările din Champions League nu se descurcă extraordinar. Totuși Barcelona are un procent de 71% cu peste 2,5 goluri marcate, din totalul meciurilor jucate. E o echipă ofensivă care trebuie să înscrie în deplasare, dacă visează la trofeu.
Manchester City are un procent de 62% de peste 2,5 goluri în toate meciurile disputate. În plus această echipă ofensivă a înscris cel puțin un gol în peste 92% din meciurile jucate acasă.
Dacă nu va place pariul peste 2,5 goluri, puteți încerca GG(ambele marchează) sau peste 2 goluri Handicap Asiatic.


Comentarii