Olympiakos- Manchester United




Olympiakos s-a descurcat foarte bine sezonul ăsta în Champions League. A luat 4 puncte echipei Benfica, iar cu Anderlecht a câștigat ambele meciuri fără probleme.
E o echipă ofensivă cu jucători de top: Ibagaza- un mijlocaș argentinian care a fost în primul 11 la Villareal, Ndinga- mijlocaș nigerian venit de la AS Monaco, Nelson Valdez- atacant din Paraguay care a jucat pentru Valencia și Rubin Kazan, Gago- portar spaniol care a jucat pentru Real Zaragoza și Benfica, plus Saviola care nu mai are nevoie de nicio prezentare.
Singura pierdere importantă este atacantul Mitroglou, care a fost vândut în iarnă.

Olympiakos este neînvinsă în campionat, are 24 de victorii și doar 2 egaluri. În plus trofeul este deja acontat pentru că este la 20 de puncte de locul 2, ocupat de PAOK. Olympiakos câștigat campionatul de 15 ori în ultimii 17 ani și a înscris de fiecare data când a a jucat acasă, indiferent de competiție in acest sezon. Olympiakos nu a fost învinsă acasă în ultimele 13 meciuri. Dar a primit gol des atunci când a jucat pe teren propriu.

Manchester United are un sezon slab în Premier League. Dar a venit Mata de la Chelsea și se vede o îmbunătățire a jocului. În grupa lor de Champions League jucatorii lui Manchester United au câștigat ambele meciuri cu Leverkusen: 4-2 și 5-0; au o victorie cu 1-0 cu Sahtior Donetsk și un egal 1-1; au o victorie cu R. Sociedad CU 1-0 și un rezultat de egalitate fără goluri marcate.
E o echipă cu o apărare slabă dar cu un atac letal: Van Persie, Rooney, Mata. Va lipsi Nani e accidentat pe termen lung, însă jucătorii Evans, Jones și Rafael se întorc în lot.
Manchester United are un procentaj de 86% de goluri marcate în deplasare.

O să pariez la Olympiakos- Manchester United peste 2 goluri Handicap Asiatic  pe o cotă de 1,65 . Dacă se marchează exact 2 goluri, banii pariați se întorc în balanța de pariuri.

Comentarii