Barcelona- Manchester City
În primul meci, Manchester City a jucat ca o echipă mică. Barcelona a câștigat cu 2-0 și are șanse reale de a merge mai departe.
Dar jocul ambelor echipe a scârțâit în acest sfârșit de săptămână. Barcelona a pierdut surprinzător în campionat cu Valladolid, iar Manchester City a fost eliminată din Cupa FA de către Wigan Athletic cu scorul de 2-1. Chiar a fost condusă cu 2-0, prin golurile marcate de Jordi Gomez în minutul 27 și James Perch în minutul 46.
În general, atunci când o echipă de acest nivel pierde în campionat, joacă tare în următorul meci din cupele europene.

Vestea bună pentru Manchester City este revenirea lui
Aguero. Ginerele lui Maradona e un jucător de contra-atac foarte bun și cred că va avea șanse de a înscrie, pentru că Barcelona urcă mereu cu fundașii laterali: Jordi Alba și Dani Alves.
Manchester City a mai câștigat sezonul ăsta în Champions League pe terenul unei echipe mari, atunci când a învins pe Bayern Munchen cu scorul de 3-2.
Echipa oaspete înscrie prima în peste 73% dintre meciurile jucate în toate competițiile. În plus, Mancester City este neînvinsă în ultimele 7 deplasări.

Barcelona nu mai este echipa invincibilă din anii trecuți, însă are un procent bun în meciurile de acasă. A câștigat peste 92% dintre meciurile disputate pe teren propriu.
Messi nu mai e la nivelul din epoca Guardiola și se pare că vomită cam des. Antrenorul principal al Barcelonei, Tata Martino, a declarat că starul argentinian nu are nimic. Oare?
Barcelona, fără Messi în formă maximă, nu mai reprezintă nimic. Xavi s-a stins ușor, iar Neymar încă nu a confirmat în Champions League.
Dar încă e o echipă care face o posesie de invidiat și, dacă are o sclipre sau două, te pedepsește imediat.

O să pariez la meciul asta GG(marchează ambele) pe o cotă de 1,55 la casa de pariuri online william hill.
Baftă!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Handicap asiatic pe goluri marcate under si over