Casele de pariuri si regulile discutabile




Atunci când pariați online e posibil să vă loviți de niște reguli discutabile ale unor case de pariuri. O să înțelegeți imediat despre ce este vorba în textul de mai jos.

De exemplu dacă pariați peste 2,5 goluri pe un meci de fotbal și jocul de fotbal se termină după cele 90 de minute cu scorul de 2-0, pariul este pierdut. Chiar dacă e un meci de calificare în cupele europene și mai sunt 2 reprize de 15 minute de prelungiri, golurile marcate în reprizele de prelungiri nu mai contează pentru pariul vostru.
La baschet e altfel, cel puțin la bet365. Dacă pariați, să zicem peste 190 de puncte și meciul se termină cu scorul egal 90-90, pariul normal ar trebui să fie pierdut pentru că suma totală a punctelor este 180. Dar nu este așa. Pentru că meciul de baschet s-a terminat egal, punctele marcate în repriza de prelungiri contează și se pun la pariul vostru inițial. Acum aveți șanse mari să iasă over-ul.

Dacă pariați la fotbal pe cartonașe galbene trebuie să fiți atenți la un aspect. Cartonașele galbene acordate de arbitru pentru un jucător de rezervă care
a făcut urât și a protestat, nu se pun la numărul total de cartonașe galbene acordate în meci. De parcă jucătorul acela nu ar exista. Se contabilizează doar cartonașele galbene sau roșii acordate jucătorilor aflați pe teren.
Dacă pariați la cornere și este minutul 45 și mingea iese în corner se poate întâmplă cel puțin un lucru ciudat. Dacă arbitrul nu lasă să se bată lovitura de colț și fluieră sfârșitul reprizei, cornerul nu se pune la numărul total al loviturilor de colț. E ca și când acel corner nu ar exista.

Comentarii

  1. De asta este indicat sa pariezi pe variante care chiar conteaza, nu pe cornere, auturi, cartonase, asi, duble greseli sau alte inventii ale caselor de pariuri menite sa bage mana in buzunarele noastre.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In trecut pariorii castigau mai des pentru ca erau mai putine varainte de pariuri si se concentrau pe victorie sau goluri marcate. Acum casele de pariuri au peste 130 de variante de pariuri doar pentru un singur meci, ca sa te zapaceasca de tot.

      Ștergere
  2. Sunt total deacor cu ce zici mai sus dar asta e nu putem noi dicta ce sa faca casele ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihai, cel putin trebuie sa stim regulile astea si sa stim pe ce pariem. Sa nu ne trezim ca am pierdut un pariu, pentru ca am dormit in apa si nu am fost la curent cu termenii si conditiile caselor de pariuri.:D

      Ștergere
    2. Salut imi puteti da si mie un număr de telefon de al lor dar sa vorbeasca Romana?

      Ștergere
    3. Daca te referi la Bet365, eu nu am un numar de telefon de la ei. Bet365 se judeca cu statul roman si este o casa interzisa in Romania, cel putin in aceasta perioada.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu