Chelsea- Galatasaray
În weekend Chelsea și Galatasaray nu au impresionat pe nimeni. Galatasaray a făcut un egal chinuit, fără goluri cu Karabukspor, iar Chelsea a pierdut pe terenul lui Aston Villa cu 1-0, prin execuția de excepție cu,  călcâiul a lui Fabian Delph în minutul 82.
Jucătorii lui Chelsea și-au pierdut calmul și au terminat jocul în 9 oameni, iar Mourinho a fost trimis în tribune, deși făcea pe nevinovatul.
De la albaștrii au fost eliminați Willian în minutul 68 și Ramires în minutul 90, după o intrare criminală cu talpa direct pe piciorul adversarului.

În tur meciul s-a terminat cu scorul de 1-1. Mâine seară Chelsea e favorită clară, dar în Champions League s-au mai văzut surprize. Singurul pericol de la turci îl reprezintă
Drogba. Este jucătorul care poate câștiga un meci, o calificare, doar printr-o lovitură de cap în ultimul minut de joc.
Insa Chelsea este o forță pe teren propriu. Este neînvinsa acasă în ultimele 15 meciuri și are un procent foarte bun de goluri marcate.
În 93% din meciurile diputate acasă Chelsea a marcat cel puțin o dată.

Galatasaray are 4 egaluri la rând, în meciurile disputate în deplasare. Nu cred că va învinge formația lui Mourinho mâine seară.

De la gazde lipsește doar Ashley Cole, care e accidentat, iar de la Galatasaray lipsesc Emre Colak și Aydin Yilmaz.
O să pariez pe victoria lui Chelsea la o cotă de 1,38 la Sbobet. Puteți încerca și peste 1 gol în prima repriză pe o cotă de 1,76 la william hill. Dacă se marchează exact un gol, suma pariată este returnată.
Baftă!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Ce reprezinta pariul pauza/final?