Chelsea- Galatasaray




În weekend Chelsea și Galatasaray nu au impresionat pe nimeni. Galatasaray a făcut un egal chinuit, fără goluri cu Karabukspor, iar Chelsea a pierdut pe terenul lui Aston Villa cu 1-0, prin execuția de excepție cu,  călcâiul a lui Fabian Delph în minutul 82.
Jucătorii lui Chelsea și-au pierdut calmul și au terminat jocul în 9 oameni, iar Mourinho a fost trimis în tribune, deși făcea pe nevinovatul.
De la albaștrii au fost eliminați Willian în minutul 68 și Ramires în minutul 90, după o intrare criminală cu talpa direct pe piciorul adversarului.

În tur meciul s-a terminat cu scorul de 1-1. Mâine seară Chelsea e favorită clară, dar în Champions League s-au mai văzut surprize. Singurul pericol de la turci îl reprezintă
Drogba. Este jucătorul care poate câștiga un meci, o calificare, doar printr-o lovitură de cap în ultimul minut de joc.
Insa Chelsea este o forță pe teren propriu. Este neînvinsa acasă în ultimele 15 meciuri și are un procent foarte bun de goluri marcate.
În 93% din meciurile diputate acasă Chelsea a marcat cel puțin o dată.

Galatasaray are 4 egaluri la rând, în meciurile disputate în deplasare. Nu cred că va învinge formația lui Mourinho mâine seară.

De la gazde lipsește doar Ashley Cole, care e accidentat, iar de la Galatasaray lipsesc Emre Colak și Aydin Yilmaz.
O să pariez pe victoria lui Chelsea la o cotă de 1,38 la Sbobet. Puteți încerca și peste 1 gol în prima repriză pe o cotă de 1,76 la william hill. Dacă se marchează exact un gol, suma pariată este returnată.
Baftă!





Comentarii