Cum sa ajungi la National Arena?



Dacă ai de gând să ajungi la cel mai frumos stadion din România ca să vezi un meci de fotbal și ești din afara Bucureștiului, ai câteva răspunsuri mai jos la întrebarea: Cum să ajungi la Național Arena?

1. Să zicem că ai plecat cu mașina personală sau ai pus bani împreună cu alți prieteni la benzină, ca să scutești din cheltuieli. Nu e o rușine, toată lumea face asta. Dar nu vrei să mai mergi prin centrul capitalei, pentru că traficul este infernal. Așa că parchezi mașina la Gara de Nord.
Următoarea mișcare este să iei metroul de la Gara de Nord spre Național Arena până la Piața Muncii. Trebuie să urmezi direcția Dristor 2.
E cea mai ușoară și rapidă metodă de ajunge la meci. De acolo mai mergi câteva sute de metri și te poți bucura de un meci spectaculos.

2. De la Gara de Nord mai poți lua un taxi.
Dar nu trebuie să îi povestești taximetristului de unde ești sau pentru ce ai venit în București. Dacă te simte că ești din altă zonă, o să zică aceste cuvinte magice: Boss, știu eu o scurtătură. Ce zici?
S-ar putea să te plimbi doar într-un sens giratoriu, că Louis de Funes în filmul Jandarmul și extratereștrii.

3. Dacă nu îți place nicio variantă de mai sus, te poți deplasa la Național Arena cu troleibuzul. Troleibuzul 86 care trece pe la Gara de Nord și te lasă chiar la stadion, via Bulevardul Dacia sau cu troleibuzul 90 care te lasă în același loc, dar trece pe Bulevardul Regina Elisabeta și Bulevardul Carol I, chiar prin centrul orașului.

Comentarii