Manchester United - FC Bayern Munchen




În Champions League au mai rămas doar 8 echipe care se vor bate pentru titlul suprem. Mâine avem 2 întâlniri la nivel înalt: Manchester United - FC Bayern Munchen și Barcelona- Atletico Madrid. M-am decis să scriu azi despre întâlnirea dintre englezi și nemți pentru că Bayern Munchen este deținătoarea Champions League.

Bayern Munchen este deja campioană în Germania și acum se concentrează pe cea mai tare competiție fotbalistică din Europa. De cealaltă parte, Moyes se confruntă cu probleme mari. Fiecare etapă din Premier League este un du-te-vino pentru Manchester United. Moyes a avut chiar obrăznicia să declare că Manchester cu acest lot, chiar și cu Sir Alex Ferguson la cârmă, nu ar fi reușit mare lucru în acest sezon.

Pentru această întâlnire am luat în calcul următoarele criterii: forma actuală a echipelor, valoarea jucătorilor, abordarea tactică și antrenorii. Indiferent din ce unghi aș privi, Bayern Munchen este
favorită la victorie și implicit la calificare.
Singura problemă la oaspeți este lipsa lui Thiago, care s-a accidentat la ultimul meci din campionat împotriva lui Hoffenheim, scor 3-3. Să nu vă lăsați amăgiti de acest egal, pentru că nemții au folosit echipa a 2-a și deja lucrurile în Germania sunt stabilite de ceva timp. Cu alte cuvinte, Bayern Munchen nu mai avea pentru ce să tragă în partida cu Hoffenheim.
Bayern Munchen a câștigat 86% dintre meciurile disputate în deplasare și în plus a înscris de fiecare dată cel puțin un gol, oriunde a jucat. Bayern Munchen este neînvinsă în ultimele 28 de meciuri.

Manchester United este decimată de accidentări și supendari. Cea mai problemă a lui Moyes este lipsa lui Van Persie.
Rafael da Silva a ieșit accidentat la ultimul meci din Premier League, iar Chris Smalling și Jonny Evans sunt nesiguri pentru întâlnirea cu echipa lui Guardiola. Patrice Evra este supendat pentru cartonașe și nu văd cum englezii ar putea câștiga meciul de marți seară și ce pariuri sa gasesc in favoarea gazdelor.

O să pariez la Manchester United - FC Bayern Munchen pe victoria nemților la o cotă de 1,55 la william hill.
Baftă!

Comentarii

  1. Răspunsuri
    1. Chiar asa a ajuns Manchester United, o echipa mica pe care o tavalesc toti?
      E meci de Champions League si sper ca englezii sa joace cum nu au jucat niciodata. Sper sa vedem un meci nebun cu goluri multe.

      Ștergere
  2. Te incumeti si la un pronostic pentru castigatoarea competitiei? A ramas doar crema, sunt cele mai mari nume din fotbal alaturi de cele mai in forma echipe ale momentului. Nu-mi amintesc sa fi fost vreo editie in ultimii ani cu atat de multe nume mari in sferturi. De fiecare data isi facea loc o "cenusareasa".

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu