Strategie Sub 5,5 goluri la Betfair



Azi o să vă prezint o strategie care poate fi folosită pe termen lung, cu rezultate foarte bune. Strategia se numește Sub 5,5 goluri la Betfair.
Câștigați pariul dacă se marchează sub 6 goluri într-un meci. Cotele sunt mici, dar în 95% din cazuri ies fără probleme.
Puteți prinde cote de 1.10 , 1.07 sau 1.09,etc. Tot ce câștigați puteți să pariați iar, dar din când în când, dacă sunteți pe plus, e bine să mai faceți câte o retragere.

Trebuie să jucați pe campionatele unde nu se inscrie mult:Rusia, România, Franța sau Argentina. Evitați campionatele unde se joacă ofensiv: Germania, Olanda sau Spania.
Nu aplicați strategia Sub 5,5 goluri la Betfair în meciurile în care sunt prezenți jucători cu apetit ofensiv: Messi, C. Ronaldo, Ibrahimovic sau
Luis Suarez,etc.
Jucătorii mari au o ambiție nemăsurată și e posibil să vă strice pariul de under 5,5 goluri.
Știați că Luis Suarez vrea să câștige cu orice preț în orice domeniu, în orice condiții? Atunci când are timp de joacă cu fata lui, Delfina, Suarez nu o lasă să câștige niciodată? Fata are lacrimi în ochi pentru că nu se bucură de victorie în jocurile de copii, dar asta nu contează pentru tatăl ei, care e un nebun învingător.

Strategia Sub 5,5 goluri la Betfair este pentru cei care preferă cotele mici. Pentru cei care joacă pe cote mari, promit că o să public în curând o strategie care se potrivește cu stilul vostru.


Comentarii

  1. iti trebuie multa rabdare daca urmezi asemenea strategie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca esti parior si nu ai rabdare, e greu sa faci bani. Rabdarea e o calitate si in viata de zi cu zi, nu doar la pariuri.:D

      Ștergere

Trimiteți un comentariu