Atletico Madrid - Chelsea




Anul ăsta performanțele lui Atletico Madrid au fost peste cele ale echipei Chelsea. Atletico a făcut deja istorie în Liga Campionilor, unde a eliminat-o pe Barcelona, iar în campionatul Spaniei se află pe primul loc, la 3 puncte de Real Madrid. A transformat stadionul Vicente Calderon într-o adevărata fortăreața.
Este singura echipă de fotbal care poate să izoleze cei mai buni și cei mai valoroși jucători din lume. Nu credeam că Atletico Madrid poate să țină ritmul ăsta nebun tot sezonul. M-am înșelat.
Diego Costa va fi titular, iar A. Turan revine în lot.
Atletico a marcat cel puțin 1 gol în peste 94% dintre meciurile disputate pe teren propriu. Echipă gazdă este neînvinsă în ultimele 18 meciuri disputate pe Vicente Calderon.

Chelsea a pierdut titlul în Premier League printre de degete. The Special One a fost învins în weekend pentru prima oară pe teren propriu, de când o antrenează pe Chelsea.
A pierdut cu scorul de 2-1 în fața ultimei clasate Sunderland.
Marele avantaj al lui Chelsea este prezența
pe bancă a lui Jose Mourinho, care este capabil de miracole atunci când e vorba de calificări în Cupele Europene, mai ales în semifinale.
Chelsea nu face meciuri mari în deplasare. Joacă la rezultat și dacă Atletico învinge cu 1-0, Mourinho va fi mulțumit.
Palmaresul lui Chelsea în deplasare până acum arată așa: 14 victorii, 5 egaluri și 11 înfrângeri. În plus, Ivanovic este suspendat, iar Hazard și Matic sunt incerți pentru meciul de mâine seară.

O să pariez la meciul dintre Atletico Madrid - Chelsea pe victoria echipei gazdă, la o cotă de 1,95. Puteți încerca și ambele marchează la o cotă de 2,24.









Comentarii