Bayern Munchen - Real Madrid




În meciul tur scorul meciului Real Madrid- Bayern Munchen a fost 1-0.
Oaspeții au avut o posesie de peste 74%, dar au jucat ca la handbal cu posesie în jurul careului fără să tragă la poartă. Singura mare ocazie a bavarezilor a venit abia în minutul 84. Tactica lui Guardiola nu îmi place deloc. Vorba lui înțeleaptă: "Să dai pasă înapoi nu e o rușine", îmi provoacă dureri de cap.
Robben mai avea puțin și dribla și fotografii sau copiii de pe marginea terenului. Nu ar fi dat o pasă în 6 metri nici dacă tatăl lui ar fi fost liber în careu. E omul care le face și le știe pe toate. Robben nu are nevoie de alți coechipieri, îi trebuie doar mingea.
Real Madrid a avut o posesie de 26%, dar a avut 4 sau 5 contra-atacuri foarte periculoase. Nu îți trebuie posesie că să faci un meci bun sau să ai ocazii multe.
Bayern Munchen a scăpat ușor în primul meci. Putea să mai primească 2 goluri lejer.

Dar mâine este returul și statistica e în favoarea lui Bayern Munchen.
Între Bayern Munchen și Real Madrid au avut loc până acum 6 semifinale Champions League și bavarezii au ratat finala doar o singură dată.
Palmaresul celor 8 meciuri disputate de Bayern Munchen acasă împotriva Realului arată așa: 7 victorii și doar
1 singur meci terminat la egalitate.
Cel mai rapid gol marcat în Champions League a fost marcat de jucătorul bavarez Makaay în secunda 10, în anul 2007 împotriva lui Real Madrid.

Am de ales la meciul asta între 2 pariuri apropiate ca și cotă. Marchează ambele la cota 1,60 sau peste 2,5 goluri la cota 1,63.
Sper să avem parte de un joc de fotbal bun, cu multe faze spectaculoase și nu un meci de posesie fără faze de poartă. Fotbalul se joacă pe goluri domnule Guardiola, nu pe posesie pentru că nu ești la alegeri parlamentare că să ai un procent de 75% dintre cei cu drept de vot.
Baftă la pariuri!





Comentarii

  1. A iesit pronosticul cu peste 2,5 goluri pentru ca s-a terminat 4-0 pentru Real Madrid. Nu a fost sa fie si ambele marcheaza pentru ca Bayern M. a jucat jalnic.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu