Chelsea- PSG




Chelsea trebuie să învingă la 2 goluri diferență, fără să primească niciunul, ca să ajungă în semifinalele Champions League. PSG a ajuns doar o singură dată în semifinale în 1995, atunci când a eliminat-o pe Barcelona în sferturi(1-1 in deplasare, 2-1 pe teren propriu).
Chelsea are în palmares 6 semifinale în Liga Campionilor: 2004, 2005, 2007-2009, 2012.

Ambele echipe au câștigat meciurile din weekend cu 3-0. Chelsea a învins pe Stoke City, iar PSG pe Reims.
La oaspeți, din cauza unei accidentări, va lipsi cel mai bun fotbalist al lor - Ibrahimovic. Dacă tot sezonul francezii au jucat 4-3-3, în weekend au schimbat sistemul în 4-2-3-1, iar Cavani a schimbat poziția tactică din bandă în centru.
Pe Chelsea o ajută istoria și statistica în întâlnirile cu francezii. Chelsea a jucat de 5 ori acasă cu echipe din Franța și
de 4 ori nu a primit gol.
Acum 2 ani, Chelsea a întâlnit-o pe Napoli. Edinson Cavani și Ezequiel Lavezzi jucau la italieni în acea perioadă. Napoli a câștigat în tur cu 3-1, dar în retur a pierdut calificarea cu 4-1.

La Chelsea va reveni în atac omul despre care The Special One zicea că e prea bătrân și nu știe exact câți ani are: Samuel Eto. Vor lipsi Sala, Matic si inchizatorul Ramires pentru cumul de cartonașe galbene.

O să pariez la meciul dintre Chelsea- PSG peste 2, 5 goluri la cota 2,03. Dacă preferați cotele mai mici, puteți încerca cel puțin 1 gol în prima repriză, la o cotă de 1,43





Comentarii