Chelsea sau Atletico Madrid in finala Champions League?




După meciul tur, terminat cu un scor de 0-0 fără ocazii mari de poartă, Mourinho a declarat: Ce le face Atletico Madrid altor echipe, le-am făcut-o noi în seara asta.
Dacă nu aveți peste 18 ani, nu citiți rândurile de mai jos. După acest meci urât și plictisitor mi-am adus aminte de o pățanie a unui prieten.
Mi-a povestit ce s-a întâmplat într-o seară, când a fost la curve. A luat o brunetă și s-a apucat de treabă. În timp ce prietenul meu dădea la buci, curva mușca liniștită dintr-un măr. A mâncat mărul fără nicio grijă, în timp ce prietenul meu făcea sex cu pasiune.
Așa m-am simțit eu după meciul Atletico Madrid Atletico- Chelsea 0-0.

Curva aia era meciul ăsta care se terminase fără nicio fază de poartă, fără patos, fără faze spectaculoase, fără nimic. Chelsea era așezată pe 2 rânduri și mai mușca din când în când dintr-un măr . Am zis că nu o să mai țin cu echipele lui The Special One pe viitor. Știu ce înseamnă tactică, așezarea în teren, tranziția spre atac (tranzitia pozitiva), înțeleg că apărarea aduce trofee și rezultate, dar eu vreau să văd fotbal. Dacă tot e să fie egal, să fie un 2-2.
Eu înțeleg să joci așa împotriva lui Barcelona în epoca ei de glorie pentru că nu era altă cale, dar cu Atletico Madrid care e a 3-a în Spania ca valoare, mi se pare prea mult.

În seara asta o să vedeți un meci în care unul parchează autobuzul și altul autocarul.

Vor lipsi de la Chelsea: Cahil,Ramirez,Frank Lampard, John Obi Mikel și Matic, iar Terry e incert.
La Atletico Madrid nu sunt jucători accidentați.
O să pariez la meciul ăsta calificare Chelsea în finala Champions League pe o cotă de 1,95 la betfair.

Comentarii

  1. Sezonul asta se pare ca antrenorii "speciali" se gasesc in Spania. 1 echipa in finala Europa League si 2 in finala Uefa Champions League spun multe. Si daca stam sa ne gandim ca niciuna nu este Barcelona, e cu atat mai mare meritul Spaniei ca a dus asa departe steagul. Nu am vazut meciul din seara asta, dar dupa scor ma gandesc ca a fost un meci deschis, contrar asteptarilor. Ma bucur pentru Simeone, merita din plin, a muncit mult cu echipa asta sa ajunga asa de sus. Si cand te gandesti ca ascensiunea a inceput pe National Arena, odata cu finala Europa League...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multi spun ca in Premier League e cel mai tare fotbal. Si anul trecut, dar si anul asta castigatoarea Champions League nu e din Anglia.
      Tactica lui Mourinho incepe sa apuna. Nu mi-a placut niciodata fotbalul defensiv.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu